Neće sve proći tako glatko

Problematična porodica Megan Markl sprema haos na venčanju: Doći ćemo i ako nas ne pozove! (VIDEO)

S polusestrom Megan Markl nije pričala deset godina, a polubrat je bio uhapšen zbog nasilja. Njen rođak tvrdi da je oduševljen i da će na svadbu Megan i Harija doći i ako ne bude pozvan

Šuška se
18:04h Autor:
Problematična porodica Megan Markl sprema haos na venčanju: Doći ćemo i ako nas ne pozove! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Megan Markl je u centru svetske pažnje otkako se verla za princa Harija. Britanski mediji, očekivano, ne prestaju da pišu o venčanju koje je zakazano za maj sledeće godine. S delom svoje porodice Megan i nije u sjajnim odnosima, ali oni svejedno žele na kraljevsko venčanje. Tako je sestrić lepe glumice, 26-godišnji Tomas Duli, rekao da će svejedno doći na venčanje i ako ne bude pozvan na isto.

"Oduševljen sam", rekao je Duli, inače radnik u piceriji. Mladić je izjavio da je s Markl bio blizak kao dečak i da ga je često čuvala dok su bili deca. Dodao je i da su prestali da budu u kontaktu kada su se posvađali njihov deda Tomas Senior i njegov otac Tomas Džunior.

Polusestra slavne Megan izjavila je već ranije da će Tomas Markl hteti da Megan vodi do oltara. Iako nije potvrđeno da će se to zaista dogoditi, Markl će na svadbu doći u društvu Dorije Ragland, svoje bivše supruge i majke slavne glumice. Majka i otac Harijeve verenice razveli su se kada je ona imala pet godina.

foto: Profimedia

"Znam da želi da je vodi do oltara. Sigurna sam da to želi da uradi", rekla je nedavno Samanta Markl, polusestra glumice. Iako su vereni, princ Hari još nije upoznao oca svoje izabranice, ali navodno planiraju da otputuju u Meksiko, gde gospodin Markl živi. Iako se nisu fizički sreli, Hari je pozvao oca svoje buduće supruge i zamolio ga za njenu ruku.

Dok roditelji nisu problematični, polusestra i polubrat glumice imaju burnu prošlost. Samanta s Megan nije progovorila već deset godina, a polubrat Tomas Džunior je svojevremeno uhapšen zbog nasilja nad devojkom. Još se ne zna hoće li ih zato Megan pozvati na svoje kraljevsko venčanje.

Zavirite u dom princa Harija i Megan Markl: Raskošna kuća sva u cveću! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs