Svi željno iščekuju njen interjvu

Majka Megan Markl više neće da ćuti: Otkriva nepoznate detalje o budućoj vojvotkinji! (FOTO)

Prema navodima svetskih medija, majka Megan Markl spremna je da otvoreno progovori o rasističkim uvredama koje je njena ćerja iskusila na vlastitoj koži u velikom intervjuu s američkom TV ikonom, Oprom Vinfri

Celebrities
Autor:
Majka Megan Markl više neće da ćuti: Otkriva nepoznate detalje o budućoj vojvotkinji! (FOTO)
Foto: Fonet

Dorija Ragland (61), koja će imati ključnu ulogu u ćerkinom predstojećem venčanju, viđena je u odlasku iz kalifornijskog doma Opre Vinfri u Santa Barbari. Iako razlog šestosatne posete još uvek nije potvrđen, izvor američke televizije otkrio je britanskom tabloidu Mirror da su Dorija i Opra razmenjivale ideje o velikom intervjuu.

Polubrat Megan Markl poručio princu Hariju: Venčanje s njom je najveća greška u istoriji monarhije, odustani! (FOTO)

foto: Profimedia

"Dorija i Opra provele su sate razgovarajući, a najvažnije i najznačajnije pitanje o kojem su razgovarale odnosi se na rasu i kako su pojedine osobe negativno reagovale na vezu Megan i princa Harija. Ono što se dogodilo Megan i Hariju je odvratno, pa su oni, kao i njihova porodica, zaprepašćeni. Doriji i Opri ova tema je vrlo bliska jer su obe pretrpele rasizam na vlastitoj koži", naglašava izvor.

foto: Profimedia

Spomenuti intervju, međutim, može da bude snimljen i prikazan jedino ako ga dozvoli Megan, princ Hari i Bakingemska palata. Nedugo nakon što je njihova veza 2016. godine postala javna, princ Hari je pokušao da javnim obraćanjem zaustavi rasističke komentare, uvrede i napade na svoju devojku ističući da je postala "subjekat zlostavljanja i uznemiravanja" na društvenim mrežama, ali i u medijima gde se o Megan raspravljalo na vrlo seksistički i rasistički način.

Samo dan nakon što su ove godine otputovali na službeno putovanje u Škotsku, na ime Megan Markl i princa Harija u Kensingtonsku palatu je stiglo pismo u kojem su pronađeni tragovi belog praha za koji se sumnjalo da je otrov antraks. Policija je odmah alarmirana, kao i jedinice za terorizam, a sprovedena je i istraga.

Kraljica seli Megan Markl i princa Harija iz palate: Glumica besna zbog odluke! (VIDEO)

foto: Reuters / Pool

O rasizmu s kojim se susrela u Holivudu, Megan je svojevremeno progovorila u britanskom izdanju magazina Elle, a njena majka uskoro će joj se pridružiti u završnim pripremama venčanja koje će se održati 19. maja u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor.

Princ Hari se sveti za majčinu smrt: Šta nikako neće dozvoliti na svom venčanju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs