Strani mediji bruje

Kraljica seli Megan Markl i princa Harija iz palate: Glumica besna zbog odluke! (VIDEO)

Mnogi pretpostavljaju da će budućoj vojvotkinji Megan, naviknutoj na život u toplim krajevima Amerike gde temperatura retko pada ispod 20 stepeni, život na selu teško pasti

Celebrities
16:43h Autor:
Kraljica seli Megan Markl i princa Harija iz palate: Glumica besna zbog odluke! (VIDEO)
Foto: Reuters / Peter Nicholls

"To je horor od crvene cigle, izgleda nesrećno i ružno. Sobe su male, a hodnici čudni i vijugavi. Ta kuća je velika suprotnost palati", govorila je pokojna kraljica Viktorija o sadašnjem domu princa Harija i Megan Markl, piše Daily Mail.

Hari (33) i Megan (36) trenutno žive u Notingem Kotidžu na posedu Kensingtonske palate, u kojoj su donedavno živeli i princ Vilijam (35) i vojvotkinja Kejt Midlton (36).

Doneli konačnu odluku: Šta princ Hari i Megan Markl neće raditi do venčanja! (FOTO)

Ali postoji mogućnost da se nakon venčanja par preseli na selo u okrug Norfolk gde kraljevska porodica poseduje Jork Kotidž, čime Megan navodno baš i nije oduševljena. Baš kao njegov brat Vilijam, i Hari je odlučio da palata njihovog oca, princa Čarlsa (69) u Gločesterširu nije dobro mesto za početak bračnog života. Želi novi, "sveži početak" bez uspomena iz detinjstva, pogotovo one vezane za preranu smrt majke, princeze Dajane.

Isplivao najveći skandal kraljevske porodice: Kraljica ovo neće oprostiti princu Čarlsu!

foto: Profimedia

Poslednjih dana u javnosti se nagađa hoće li bivša glumica, naviknuta na raskoš, na kraju biti prisiljena da živi u "tmurnoj vili na selu" ili "ružnoj i neuglednoj kolibi u predgrađu Londona", kako pišu engleski mediji.

Već se neko vreme nagađa da će kraljica Elizabeta (92) budućim supružnicima kao svadbeni poklon uručiti rezidenciju u Norfolku.

Šta će sve Kejt Midlton raditi na venčanju princa Harija i Megan Markl: Važna uloga nedugo posle porođaja! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs