U ozbiljnim problemima

Isplivao najveći skandal kraljevske porodice: Kraljica ovo neće oprostiti princu Čarlsu!

Odeća bi samo padala i niko od nas dvoje nije razmišljao o kontracepciji, ispričala je ljubavnica princa Čarlsa koja je sa njim bila u vezi 16 godina

Vip priča
12:41h Autor:
Foto: Reuters / Blair Gable

On je visok i tamne kose i neverovatno liči na princa Vilijama, ali njegov navodni polubrat je sve samo ne deo kraljevske porodice. Rođen je i odrastao u Kanadi, u svetu miljama daleko od kraljevskog života u Bakingemskoj palati. Reč je o Džejsonu Dženkinsu, 34-godišnjaku koji je rođen 9 meseci nakon što je njegova majka, bivša kanadska mornarička poručnica Dženet, tokom nezaštićenog seksa zatrudnela s princom Čarlsom u Hajgrouvu, tokom njegovog braka s Dajanom.

 

"Bila sam Čarlsova ljubavnica punih 16 godina", otkrila je Dženet američkom časopisu The Globe. Objašnjava kako je to bila romansa na daljinu, a kad god bi se videli, sve se svodilo samo na seks.

 

Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači! (FOTO)

foto: Profimedia

"Odeća bi samo padala i niko od nas dvoje nije razmišljao o kontracepciji", ispričala je.

 

Dženet, koja danas ima 70 godina i živi u Torontu navodno ne želi ni da prizna ni da odbije to da je prince Čarls otac njenog sina Džejsona, govoreći kako "to nije njena stvar", ali palata je svakako uvidela opasnost u celoj stvari te se godinama trudi da zadrži taj skandal tajnim.

 

Kejt Midlton kuje zaveru protiv budućeg kralja Čarlsa: Haos u najpoznatijoj monarhiji!

 

Zavodio ju je za vreme braka s Dajanom

 

Ona je upoznala Čarlsa 1975. godine u britanskom konzulatu u Montrealu, gde je radila sve vreme, a Čarlsa je navodno očarala svojom dugom plavom kosom i atraktivnim izgledom. Nakon njegovog povratka u Britaniju, svakodnevno ju je bombardovao ljubavnim pismima. Sama afera je započela sledeće godine, kad je Čarls otišao u Montreal 1976. na Olimpijske igre, pa je često odlazio "na zadatke" u Sandringam i Balmoral, gde su se takođe nalazili. Kraljicu je razbesnilo saznanje da i Dženet odseda tamo.

 

Blizak prijatelj Dženet otkrio je Globe-u da stvar nikad neće biti rešena dok princ Čarls ne pristane na test očinstva, ali da o svemu dovoljno govori činjenica kako je Janetin sin "pljunuta kopija princa Vilijama" pa bi svako, da ga vidi, zaključio da su braća.

 

Kamila Parker o braku sa Čarlsom: Bilo je užasno, nisam mogla da izađem iz kuće! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Čini se da princ Čarls ne priznaje celu priču i optužuje da je reč o podmetanjima, dok njegova sadašnja žena i dugogodišnja ljubavnica Kamila želi da se on podvrgne DNK analizi kako bi se stvar jednom zauvek okončala, i da bi tako i razrešio sve moguće sumnje o pravom nasledniku prestola.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs