Eksplozivni intervju

Haos u Beloj kući: Ljubavnica Donalda Trampa otkrila 10 do sada nepoznatih stvari o predsedniku! (VIDEO)

Šta smo saznali iz dugoočekivanog intervjua Stormi Danijels

Celebrities
Autor:
Haos u Beloj kući: Ljubavnica Donalda Trampa otkrila 10 do sada nepoznatih stvari o predsedniku! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Nakon što je dao intervju za "60 minuta", i samo nekoliko meseci nakon što je postao predsednik SAD-a, Donald Tramp je nazvao producenta emisije Džefa Fejžera i pitao ga da li je emisija srušila rekorde gledanosti. On mu je odgovorio da nije.

Ali čini se da bi to moglo da uradi novo izdanje dugogodišnjeg CBS-ovom šoua koji je ugostio Stormi Danijels u dugoočekivanom intervju. Otkrila je detalje njihove afere, nastojanja da se ućutka i prvi j put javno progovorila o fizičkim pretnjama pre nego što je u javnost izašla s pričom pre nekoliko godina. Tramp koji se vratio u Belu kuću nakon vikenda provedenog na Mar-a-Lagu, gde je bio za vreme emitovanja intervjua, nije odgovorio na pitanja novinara da li planira da gleda emisiju. Niti je na Tviteru objavio neki post oko toga.

Ovo nije još jedna #MeToo priča

Neki posmatrači povezuju njenu priču s pokretom #MeToo koji poslednjih meseci izaziva buru u američkoj javnosti. Ona pak sama odbacuje takve veze.

"Nikad nisam rekla da sam ja žrtva. Mislim da se iskorišćavanjem mene kako bi se ispunile neke druge želje pojedinaca čini zapravo velika šteta ljudima koji su prave žrtve", rekla je novinaru Andersonu Kuperu.

Ipak njeno iskustvo nije baš bilo pozitivno. Danijels kaže da nije želela da ima seks s Trampom i da nju tada 27-godišnjakinju nije privlačio 60-godišnjak. Ali priznaje da nije rekla ne kada je on inicirao seks i nije insistirala da stavi kondom.

"Na neki način sam imala osećaj da mi tako i treba jer sam donela lošu odluku kad sam otišla s njim u sobu. Čula sam glas u svojoj glavi koji mi je govorio - sama si se dovela u ovu lošu situaciju i loše se stvari događaju, tako da si to zaslužila".

Melaniji se ovo neće dopasti: Glumica sa kojom je Donald imao aferu tuži Trampa i otkriva detalje veze! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / ABC News

Da, udarila ga je magazinom na čijoj naslovnici je bio upravo on

Danijels je predstavila više detalja o priči u kojoj je već ranije rekla da je Trampa "udarila po guzi" magazinom na čijoj je naslovnici bio on, a najverovatnije i njegova ćerka i sin. Rekla je da je cela priča započela time kako joj je Tramp pokazao magazin u kojem je bio tekst o njemu. Ona ga je zadirkivala oko načina udvaranja i pitala ga: "Inače ti ovaj pristup uspeva?" Kaže da ju je pogledao kao da ne razume o čemu priča.

"Da li ti priča o samom sebi uspeva?" pitala ga je. "Ja sam tada rekla: 'Neko bi trebalo da uzme taj magazin i udari te po guzi njim' ".

I to je upravo i uradila. Uzela mu je magazin iz ruku, rekla da se okrene i skine pantalone.

"To je on i uradio, okrenuo se i malo spustio pantalone", imao je donji veš ispod i nekoliko puta sam ga lagano udarila", izjavila je.

Advokat Donalda Trampa otkrio: Platio sam mu prostitutku, novac mi nikada nije vraćen! (FOTO)

foto: Profimedia

Rekao joj je da ga podseća na Ivanku

Kaže da joj je za vreme njihovog susreta rekao kako ga podseća na njegovu ćerku Ivanku.

"Ti si posebna, podsećaš me na moju ćerku. Pametna si i lepa. Sviđaš mi se", rekao je Tramp.

Šta Ivanka Tramp stvarno misli o maćehi Melaniji: Jedna stvar je odaje! (FOTO)

foto: Profimedia

Ponudio joj je ulogu u Pripravniku

Te noći kada su spavali Danijels kaže da joj je Tramp ponudio ulogu u svom rijaliti šou "Pripravnik". Rekao je: "Imam ideju, draga - da li bi htela da budeš takmičarka u Pripravniku?" Ja sam se nasmejala i rekla da NBC nikada neće dozvoliti zvezdi filmova za odrasle da učestvuje u šou. On je nastavio: "Ne, ne. Upravo zato te i želim - šokiraćeš puno ljudi, pametna si i neće znati šta mogu da očekuju".

Rekao joj je da on i Melanija spavaju u odvojenim sobama

Kuper ju je pitao da li je Tramp ikada spominjao Melaniju ili njihovog sina Barona kojeg je u to vreme nedavno rodila. Kaže kada je to spomenula on je jednostavno prešao preko pitanja.

"Pitala sam ga, a on je jednostavno odbrusio. Ma da, nemoj se ti brinuti oko toga. Mi imamo odvojene sobe i ostale stvari".

Ispovest Trampove ljubavnice: Odveo me je u Melanijinu sobu, osećala sam krivicu! (VIDEO)

foto: Profimedia

Našli su se u istom hotelu u kojem je navodno uznemiravao bivšu zvezdu Pripravnika

Danijels je rekla da su se drugi put videli u Beverli Hils Hilton hotelu, gde ju je, kako kaže, pozvao da razgovaraju o mogućnosti njenog pojavljivanja u "Pripravniku". Njena priča slična je onoj koju je ispričala Samer Zervo, bivša takmičarka iz "Pripravnika", koja tvrdi da joj je Tramp prišao u hotelu nakon što ju je tamo pozvao kako bi razgovarali o poslu.

"Došao je i seo pored mene, i znate, dodirivao mi kosu, i stavio svoju ruku na moju nogu i rekao da mu je bilo dobro poslednji put", kaže Daniels.

"Ja sam ga tada pitala: 'Pre, znaš već čega, da li možemo da razgovaramo o daljem razvoju stvari?' I on je rekao: 'Imaću odgovor za tebe sledeće nedelje'. I ja sam odgovorila: 'Ok, kul. Nazovi me sledeće nedelje'. Uzela sam torbicu i otišla", naglasila je.

Fizički su joj pretili

2011. godine Danijels je navodno pristala da proda svoju priču "sestrinskoj publikaciji" In Touch magazina za 15.000 dolara. Iako priča nikad nije objavljena, u to vreme joj je prišao muškarac ispred dvorane u Las Vegasu u kojoj pohađa časove fitnesa, piše Rolling Stone.

"Bila sam na parkingu i išla na trening s malom ćerkicom. Dok sam vadila sve stvari iz auta do mene je došao čovek i rekao mi: 'Ostavi Trampa na miru. Zaboravi priču'. Tada se nagnuo i pogledao moju ćerku i rekao: 'Lepa je to devojčica. Bila bi prava šteta da se nešto dogodi njenoj majci'. I tada je otišao."

Rekla je da bi ga prepoznala da ga ponovo vidi i da ju je to iskustvo jako pogodilo.

Kaže da je ugovor potpisala samo zato što se bojala za svoju sigurnost

Nakon što je Tramp osigurao republikansku nominaciju pre sedam godina, Danijels kaže da su joj tabloidi ponovo prišli kako bi s njom razgovarali o njenoj aferi s Trampom.

"Priča je ponovo izašla u javnost. Nisam čak ni pregovarala. Bila sam zabrinuta za svoju porodicu i njihovu sigurnost. I brzo sam rekla za ovaj jako strog ugovor. I, što će se mnogi sa mnom složiti, ugovor s ekstremno malim iznosom".

Donald Tramp napokon progovorio o seks skandalu: Melanijin život nije nimalo lak! (FOTO)

foto: Profimedia

Slično je i bilo i s izjavom koju je potpisala da ugovora zapravo nije bilo

Ona ga je potpisala, a Klifordu je rekla: "Zvučali su kao da nemam drugog izbora". Tačna rečenica koja je upotrebljena je bila: "Oni mogu da ti život učine pravim paklom na različite načine".

Imala je ili nije imala dokaze poput videa, fotografija, imejlova i poruka

Kada su je pitali da li ima fizičkih dokaza koji potvrđuju njenu vezu s Trampom, rekla je: "Moj advokat mi je preporučio da o tim stvarima ne razgovaram". Njen advokat Majkl Avenati nedavno je objavio fotografiju CD-a da bi možda stvorio utisak da ima takvih materijala. Kada ga je Kuper pitao šta bi rekao ljudima koji ga optužuju za blefiranje, Avenati je rekao: "Možete da pitate druge ljude iz moje karijere šta se dogodilo kada su sumnjali da blefiram".

Razvodi se sin Donalda Trampa nakon 13 godina: Žena više nije mogla da izdrži u ovakvom braku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs