KOMPLIKOVAN ŽIVOT

Ovako izgleda jedan dan Melanije i Donalda Trampa: Na prvi pogled sasvim obična dnevna rutina! (FOTO)

Život prve dame čini se nije lak, a posebno nije uvek lako biti podrška Donaldu Trampu

Vip priča
Autor:
Ovako izgleda jedan dan Melanije i Donalda Trampa: Na prvi pogled sasvim obična dnevna rutina! (FOTO)
Melanija i Donald Tramp, Foto: Profimedia

Običan dan u porodici Tramp počinje buđenjem oko 5:30. I dok prva dama još spava u svojoj spavaćoj sobi, Tramp se bavi pregledavanjem političkih događanja i tvitovanjem. Melanija nakon buđenja priprema svog 12-godišnjeg sina za školu, dok se Tramp bavi svojim predsedničkim dužnostima.

Na prvi pogled sasvim obična dnevna rutina, daleko od predsedničkih obaveza, njena je svakodnevica. U poslednje vreme doduše muči se i s problemima suprugovih afera kao što je ona s Stormi Danijels. Iako se ne bavi komentarisanjem suprugovih odnosa sa drugim ženama, među ostalim i glasinama o novoj - Karen Mekdugal, organizovala je konferenciju za medije, što je samo nekoliko meseci ranije bilo potpuno nezamislivo.

Melanija Tramp pokazala stranu koju do sad nismo videli: Najslađa reakcija ikad! (FOTO)

foto: AP / Carolyn Kaster

Njen PR Stefani Grišam je objavila da će Melanija svoj mandat prve dame posvetiti deci i problemima koji njih muče. Poslednjih nedelja Melanija je bila u centru većih protokolarnih zbivanja, uključujući i sahranu bivše prve dame Barbare Buš. Takve događaje posetila je sama.

Život daleko od svetla pozornice

Iako su politički brakovi, čiji se život odvija pred očima javnosti kompleksni, čini se da Trampovi ne ulažu mnogo napora da bi u javnosti održavali sliku skladnog i romantičnog para. Tako su neki njihovi javni trenutci pomalo i čudni, a nekada se, barem posmatračima čini, kako Melanija izbegava Trampov dodir.

"Ona je dostojanstvena, povučena osoba koja svoj privatni život želi da vodi daleko od očiju javnosti", rekla je njena dugogodišnja prijateljica.

Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon šokantne ispovesti Donaldove ljubavnice: Nameštenim osmehom skriva prave emocije! (FOTO)

foto: Profimedia

"Oni nisu par koji se drže za ruke, jer ona jednostavno nije takva", naglasila je prijateljica Stefani Vinston Volkof. Retki su trenuci kada se porodica Tramp može videti kako spontano razmenjuje nežnosti ili bliskost, ne samo u slučaju Melanije i Trampa već i njihovog sina Barona, prvog dečaka koji je postao stanovnik Bele kuće od 60-ih godina prošlog veka i poznatog Džona F. Kenedi Džuniora. Po pričanju njihovih prijatelja i poznanika čini se kako vode poprilično odvojene živote. Kažu da se u Beloj kući retko mogu videti na zajedničkom ručku ili večeri.

Tokom Trampovih političkih druženja na golfu, Melaniju ne možete videti nigde u blizini. "Jako malo vremena provode zajedno", rekao je jedan Trampov prijatelj. Ali njen PR reći će kako većinu večeri provode porodično, zajedno.

Melanija Tramp nije naivna: Otkriven razlog zašto prva dama nosi kaput na ovaj način! (FOTO)

foto: Profimedia

Kada su ju pitali komentar oko afera njenog supruga, PR je odgovorila kako je Melanija "fokusirana na svoju majčinsku ulogu. Fokusirana je i na ulogu supruge i prve dame".

Za vreme predsedničke kampanje Vošington Postu, Melanija je rekla da su ona i njen suprug "jako nezavisni i kako ostavljaju dosta prostora jedno drugom".

Taj prostor u kojem uživaju samostalno, jedan bez drugog, čini se povećao se nakon poslednje afere vezane uz Stormi Danijels, posebno nakon što je postalo poznato da joj je Trampov advoat platio 130.000 da bi ju "ućutkao".

Posebno neugodan trenutak se dogodio 26. aprila, na njen rođendan. Kada su Trampa tokom jednog TV šou-a pitali što joj je poklonio rekao je ništa mnogo.

Melanija Tramp u najnežnijim bojama: Prva dama nikada nije izgledala ovako ženstveno! (FOTO)

foto: Profimedia

"Poklonio sam joj prekrasnu čestitku, znate da sam ja jako zaposlen pa nemam vremena da idem u potragu za poklonom".

Ozbiljne obaveze prve dame i Bela kuća je, ako je verovati osoblju, podeljena pa tako Melanija ne napušta često i spontano, svoje istočno krilo u kojem se bavi renovacijom kancelarije. Jako retko dolazi u zapadni deo kuće gde se nalaze kancelarije Trampa i njegove ćerke i savetnice Ivanke.

Mnogi veruju da će Melanija Trampu biti potrebna ako želi da ponovi uspeh na predsedničkim izborima 2020. godine. 71 - godišnji Tramp je jedini predsednik koji je bio tri puta u braku. S 48-godišnjom Melanijom u braku je 13 godina. Umesto da se odmah preselila u Belu kuću, Melanija je još šest meseci nakon što je Tramp dobio izbore, ostala u Njujorku kako bi njihov sin mogao da završi školsku godinu. Zbog toga je, kako kažu neki njeni prijatelji, isključena od uobičajenog života u Beloj kući.

Melanija Tramp prigrlila špansku kulturu: Flamenko suknja i uzani top! (FOTO)

foto: Profimedia

Deo osoblja je preraspoređen na zapadno krilo kako bi bili podrška Ivanki. Bivša manekenka i 36-godišnja Ivanka nemaju baš blizak odnos. I dok popularnost prve dame raste, čini se kako Ivankina, koja je u pratnji svog oca proputovala svet i sedela na sastancima s velikim svetskim moćnicima, opada. Inače je običaj da upravo angažovane prve dame budu i savetnice svojim supruzima na nekim društvenim poljima.

Istraživanja su pokazala da joj popularnost raste čim se više pojavljuje u javnosti, a svoju ulogu prve dame shvatila je zaista ozbiljno, što potvrđuje i podatak da je posudila nekoliko knjiga kako bi proučila ulogu prvih dama kroz američku istoriju.

Na drugačiji način funkcionišu, pa tako Tramp voli da organizuje velike skupove, dok Melanija održava sastanke s nekolicinom ljudi. Predsednik se na svom Tviteru ismejava i ruga svojim protivnicima, dok ona poziva na zaustavljanje "cyberbullyinga".

Melanija Tramp u centru pažnje: Jedan detalj bacio senku na prelepu usku haljinu! (FOTO)

foto: Profimedia

Kaže da ne zaslužuje zločeste komentare koje dobija. Također je rekla kako zna koliko njen muž doprinosi neprijateljskoj prirodi današnje onlajn komunikacije, a neki izvori čak tvrde da i dalje nastavlja sa svojom "anti cyberbullying" kampanjom uprkos tome što su joj u Beloj kući savetovali da pronađe neko drugo "polje interesovanja".

U martu je u Belu kuću pozvala čelnike Tvitera, Fejsbuka i ostalih tehnoloških kompanija kako bi razgovarali upravo o toj tematici. "Moramo pronaći bolji način komunikacije jedni s drugima, i razmene mišljenja oko kojih se ne slažemo, a trebali bi više poštovati jedan drugog", rekla je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs