obavezno pročitajte

Jelena Đoković otkrila teške trenutke iz mladosti: Radila sam kao šankerka, pravila sam kafe! (FOTO)

Jelena Đoković danas je uspešna poslovna žena, kojoj mnogi zavide na uspehu i životu u izobilju. Međutim, ona ne krije da njeni počeci nisu bili laki

Vip priča
16:34h Autor:
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

Supruga Novaka Đokovića i direktorka Fondacije Novak Đoković još kao tinejdžerka želela je da studira u inostranstvu, a kako bi sebi ispunila tu želju rano je počela da radi i da se snalazi sama.

 

- Ja poslednjih 14 godina ne živim u Srbiji, i ne živim u sistemu u kome žive naši mladi ljudi. Moj prvi posao bio je sa 16 godina u parfimeriji. Zatim sam radila u kladionici, kao šankerka, pravila sam kafe, sokove, i taj posao radila sam kako bih zaradila za kartu do Italije, i otišla na studije - ispričala je Jelena gostujući kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića u "Jutarnjem programu" na TV Prva.

 

Novak Đoković oduševio svet dirljivom fotografijom: Prvomajski praznici u Beogradu! (FOTO)

Ona se osvrnula na rad fondacije koja nosi ime njenog supruga, a voditelji su je upitali na koji način se fondacija finansira.

 

- Postoji mnogo ljudi koji zovu i nude pomoć, kako materijalnu tako i fizičku, i mnogo im hvala na tome. Ali najveći donatori smo Novak i ja. Mi ne želimo to da ističemo, jer se to smatra ličnom promocijom, ali smo shvatili da ukoliko govorite o tome podstičete i druge ljude da doniraju - rekla je Jelena.

 

Ovo jeste malo neprijatno pitanje, ali pitamo vas to jer je ovo potpuno drugi model po kome funkcioniše fondacija, vi ste ti koji najviše doniraju. O kojoj cifri je reč? - upitala ju je Jovana.

-  Mi ulažemo oko dva miliona evra na godišnjem nivou - iskrena je bila Jelena.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...