PORODICA NA OKUPU

Novak Đoković oduševio svet dirljivom fotografijom: Prvomajski praznici u Beogradu! (FOTO)

Najpoznatiji srpski sportista u toku današnjeg dana došao je u srpsku prestonicu, u kojoj će boraviti tokom predstojećih praznika.

Vip priča
Autor:
Novak Đoković oduševio svet dirljivom fotografijom: Prvomajski praznici u Beogradu!  (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Profimedia

Slavni teniser Novak Đoković u Beograd je stigao u pratnji supruge Jelene i dece Stefana i Tare, dok će u danima koji slede uživati u društvu članova šire familije.

Đoković u poslednje vreme ne dolazi često u rodni grad zbog mnogobrojnih obaveza i života u Monte Karlu, ali naredni period iskoristiće kako bi što više vremena proveo sa najbližima.

Proslavljeni teniser iskoristio je priliku tokom šetnje našom prestonicom i snimmio nekoliko fotografija sa svojom braćom, a potom ih podelio sa milionima fanova putem društvenih mreža.

- April u Beogradu. Lep uvek, a najlepši na proleće. Zahvalan sam što provodim kvalitetno vreme sa braćom - napisao je Novak uz objavljene fotografije, a komentari oduševljenih pratilaca ne prestaju da pristižu.

Tokom prvomajskih praznika Novakova porodica biće na okupu, dok ga malo potom čekaju nove poslovne obaveze i vraćanje u tempo na koji se tokom godina i te kako navikao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs