Mala srećna porodica

Otkriveni detalji proslave 2. rođendana Stefana Đokovića: Skromnije nego što očekujete! (FOTO)

Jeleni i Novaku važno je da Stefanu uspomene na detinjstvo budu trenuci koje je proveo sa porodicom, jer najvažnije je da su na okupu
Vip priča
11:30h Autor:
Foto: Instagram / Jelenadjokovicndf

Stefan Đoković napuniće dve godine 21. oktobra, a u javnosti su procureli detalje proslave koju za malog naslednika spremaju Jelena i Novak. Đokovići nameravaju da zbog sina stan u Monte Karlu pretvore u igraonicu. Naime, oni neće iznajmljivati poseban prostor za proslavu, već će svoj dom ukrasiti i prilagoditi dečjem rođendanu.

 

Sin Novaka Đokovića baš zna da uživa: Ovako živi mali Stefan! (FOTO)

 

"Novak ove nedelje igra turnir u Šangaju, pa su planovi oko proslave počeli pre nekog vremena, kako bi sve bilo spremno kada se on vrati. Proslava će biti u njihovom stanu u Monte Karlu i biće intimna. Kao što ni prošle godine nisu želeli da prave medijsku pompu oko slavlja, tako će i ove godine sve učiniti da rođendan obeleže u intimnoj, porodičnoj atmosferi", priča dobro obavešteni izvor za "Blic puls". Na rođendanskom partiju malenog Stefana biće njegove bake, deke, tetka i stričevi, za koje je već organizovan put do Monaka.

 

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Aug 16, 2016 at 11:46am PDT

 

"Mama Jelena sprema đakonije za sinčića. Poznato je da se Đokovići hrane izuzetno zdravo i da je i Stefan naučen na ukusnu hranu, pa za ovaj događaj neće menjati ništa. Biće tu mnoštvo zdravih poslastica, a takva će biti i ona najvažnija - torta! Jelena je i prošle godine, za Stefanov prvi rođendan, pripremila takozvanu raw ili sirovu tortu u koju ne ide šećer, brašno, jaja, mleko, gluten ili čokolada, već ona ima zdrave sastojke poput voća, oraha, kakaoa, rogača, kokosa... " objašnjava izvor.

 

Mali Stefan Đoković oduševio mamu Jelenu: Toliko sam ponosna! (FOTO)

 

Jelena Đoković je čak objasnila da je uspela još prošle godine, za Stefanov prvi rođendan, da sruši predrasude svoje majke, koja se brinula oko hrane i da manja torta ne znači obavezno i gladne goste.

 

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on May 22, 2016 at 11:24am PDT

 

"Moja mama je bila zabrinuta da će ovo biti mala torta za sve nas, ali tada je shvatila da se zbog ovih sastojaka najedete brzo, zadovoljivši želju za šećerom", rekla je Jelena posle proslave prvog rođendana. Ono što Stefan sigurno najviše priželjkuje su pokloni, a njegovi roditelji odlučili su, da mu kao i svakom malom dečaku, kupe igračke.

 

Sve za sreću malog Stefana: Novakovi roditelji pokazali koliko vole svog unuka! (FOTO)

 

"Jelena i Novak su se dogovorili da Stefanu poklone edukativne igračke, one koje pospešuju razvoj deteta i njegovo logičko razmišljanje. Iako ih mali Stefan već ima dosta, kao i svaki dečačić uvek se obraduje novima, a mama i tata, kao i svi roditelji, uvek žele da mu izmame osmeh na lice.

 

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jun 16, 2016 at 10:04am PDT

 

Jeleni i Novaku važno je da Stefanu uspomene na detinjstvo budu trenuci koje je proveo sa porodicom, jer najvažnije je da su na okupu. Oni žele da Stefan kad poraste vidi na fotografijama kako su se svi okupili za njegov rođendan i kako ništa materijalno nije lepše od trenutaka provedenih u krugu najbližih", kaže izvor blizak Novaku i Jeleni.

 

Kako će izgledati Stefanova torta? U Stefanovu tortu ne idu šećer, brašno, jaja, mleko, gluten ili čokolada, već zdravi sastojci poput voća, oraha, kakaoa, rogača, kokosa...

 

Bez njih Đokovići ne kreću na put: Jelenini kolačići koje uvek imaju pri ruci! (FOTO, RECEPT)

 

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on May 22, 2016 at 12:15pm PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...