Isprobajte ih i vi

Bez njih Đokovići ne kreću na put: Jelenini kolačići koje uvek imaju pri ruci! (FOTO, RECEPT)

Ne mogu da se oslonim ni na koga da mojoj porodici obezbedi zdrave grickalice, pogotovo u avionu, zato uvek sa sobom imamo ove kutije, otkriva supruga najboljeg tenisera
Fitnes & Nutricija
18:22h Autor:
Bez njih Đokovići ne kreću na put: Jelenini kolačići koje uvek imaju pri ruci! (FOTO, RECEPT)
Foto: Profimedia

Jelena Đoković, supruga najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, poznata je po tome što vodi zdrav način života i pazi kako se hrani njena porodica. Zato je odlučila da i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podeli recept za zdrave zalogajčiće bez kojih njena porodica ne kreće na put. Ovaj zdrav dezert ujedno i snabdeva mladu porodicu neophodnom energijom za brojne svakodnevne obaveze.

Jelena Đoković otkrila svoju tajnu: Korisni saveti za zdrav život! (FOTO)

"Jutros sam pripremala dezert za put. Uvek je zgodno da ga imate sa sobom, pogotovo ako vam se prijede nešto slatko u toku dana. Ne mogu da se oslonim ni na koga da mojoj porodici obezbedi zdrave grickalice, pogotovo u avionu, zato uvek sa sobom imamo ove kutije. Ponekad nas ljudi gledaju kao da nismo normalni, haha, ali nas nije briga. Gotovo svaki put kada vidim nekoga sa kutijom u kojoj ima spremljen ručak/salatu, dođe mi da mu/joj pritrčim, zgrlim ga/je i kažem: "Tako treba!"

Svaki put kad napravim ova mala zadovoljstva drugačijeg su ukusa, jer ih ne pravim po tačnoj razmeri, već se igram sa sastojcima. Na primer - za energetske loptice sam koristila: puter od badema, kakao pahuljice, kokos, vanilu, peruansku maku u prahu, med, kokosovo mleko, proteinski prah od pirinča i ovsene pahuljice.

Za druge (koje zovemo medaljonima) sam koristila urme, kakao i indijski orah. Nisam baš najbolji fotograf kada je hrana u pitanju, tako da ne izgledaju toliko uglađeno kao kolači i čokolade koje viđate svuda. Ali garantujem vam da je ukusno i bez glutena.

P.s. Nema pečenja! Samo pomešam sve, pravim oblike i stavim u frižider, ali vi možete i odmah da ih jedete", napisala je na svom nalogu Jelena.

Emotivna poruka Novaka Đokovića Jeleni: Hvala ti, moja predivna ženo! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs