Žena i po

Jelena Đoković otkrila svoju tajnu: Korisni saveti za zdrav život! (FOTO)

Supruga našeg najpoznatijeg tenisera podelila je sa fanovima na Instagramu korisne savete koji joj pomažu da pregura dan pun obaveza i da ima dovoljno snage za malog Stefana
Celebrities
09:32h Autor:
Jelena Đoković otkrila svoju tajnu: Korisni saveti za zdrav život! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepa supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića i majka njihovog sina Stefana, Jelena često na društvenoj mreži Instagram sa svojim mnogobrojnim fanovima deli korisne savete u vezi sa ishranom, recepte za pripremu omiljene hrane, ali i fotografije iz svakodnevnog života koje oduševljavaju hiljade njenih sledbenika, piše Story.rs.

Jelena je sada rešila da sa fanovima podeli nekoliko korisnih saveta kojima se ona služi kako bi imala savršeno jutro.

Evo tate! Predivna reakcija malenog Stefana na sliku Novaka Đokovića! (FOTO)

"Aktivno jutro sa mojim mališanima, mnogo igre i učenja. Onda se Stefan ponovo uspavao, a mama je spremna za njene rutine. Jutarnje istezanje, nekoliko vežbi, dobri proteinski šejkovi i spremna sam za ostatak dana koji ću provesti u kancelariji. Ovog jutra osećala sam se pomalo lenjo i zamalo da propustim moje vežbe, ali sam se setila onog užasnog osećaja nakon čitavog dana provedenog u kancelariji. Tada sam donela odluku - 30 minuta zaista brzo prođe kada ste aktivni, a mnogo znači vašem telu. Oduvek sam bila mršava, ali biti mršav ne znači i biti fit. Takođe, kilaža nema nikakve veze sa mojom odlukom da vežbam. Mom telu je potrebna aktivnost, zahteva to od mene svakodnevno. Svaka vežba telu daje više kiseonika, poboljšava cirkulaciju, daje snagu i energiju organima. Osim toga, ko se ne oseća odlično nakon vežbi? Nikada nisam čula za to!" napisala je Jelena, a ako je suditi prema komentarima, uspela je u nameri da svoje mnogobrojne fanove podstakne da vode zdrav život i posvete se fizičkim aktivnostima.

Jelena Đoković otkrila: Ovako mali Stefan počinje dan! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs