Zapisano u životnim brojevima

Luis će biti ženskaroš na strica, Džordž je rođen za kralja, a Šarlot preslikana mama: Novi detalji o najmlađim članovima slavne monarhije! (FOTO)

"Numerološka karta opisuje karakter osobe, kako će se ponašati u određenim situacijama, koje su joj vrline i mane", rekla je Glinis Mekents, numerolog slavnih i otkrila šta sve čega kraljevske mališane i njihove roditelje

Vip priča
Autor:
Luis će biti ženskaroš na strica, Džordž je rođen za kralja, a Šarlot preslikana mama: Novi detalji o najmlađim članovima slavne monarhije! (FOTO)
Foto: Reuters / Profimedia

Numerolog slavnih Glinis Mekents otkrila je do sada nepoznate detalje o deci princa Vilijama i Kejt Midlton.

Na osnovu datuma njihovih rođenja, Glinis tvrdi da je uspela da "proviri" u njihovu budućnost i karakterne osobine.

"Numerološka karta opisuje karakter osobe, kako će se ponašati u određenim situacijama, koje su joj vrline i mane, kao i šta treba da prebrodi da bi bila srećna", kaže Glinis za Daily Mail.

Kejt Midlton donela drastičnu odluku: Evo šta će raditi drugačije nakon treće bebe! (FOTO)

foto: Profimedia

Tako je za nedavno rođenog princa Luisa, koji je peti u redu za nasleđivanje krune, rekla da će biti energičan dečak, zbog čega će njegovi roditelji morati baš da se potrude oko njega da ga "obuzdaju". Voleće da pobeđuje. Takođe, obožavaće sport i prirodu, tako je vrlo verovatno da će se baviti polom, kao njegovi otac i stric Hari.

Luis će zbog svog dobrog karaktera biti voljen i cenjen od strane svih.

"Biće poput "princa na belom konju" - uživaće u putovanjima i težiće avanturama kao i njegov stric Hari. Sa njim će deliti još jednu strast, a to su dame. Zbog svog ljupkog karaktera, imaće pregršt opcija na polju ljubavi", kaže slavni numerolog.

foto: Profimedia

Mekents dodaje da će posebno jaku vezu imati sa ocem Vilijamom i da, kako bude odrastao, u sebi će prepoznati sve više njegovih osobina.

Što se tiče Kejt, ona je rođena da bude majka. Iako već ima troje dece, moguće je da će poželeti da se i četvrti put ostvari u toj ulozi.

Skromna Kejt Midlton, mama kao bilo koja druga: Jednog pravila se drži od rođenja najstarijeg sina! (FOTO)

foto: Profimedia

Za razliku od oca, Luis će sa majkom imati par nesuglasica, ali to neće biti nikakvi veći problemi sa kojima lepa vojvotkinja neće moći da se izbori:

"Toliko će biti neodoljiv, da će biti dovoljno da je samo pogleda svojim umilnim okicama kad upadne u nevolju i otopiće joj srce!"

Njegov stariji brat Džordž je, otkriva Glinis, rođen za kralja i imaće čvrst stav po svim pitanjima.

Revolucija u kraljevskoj porodici: Kako princ Džordž i princeza Šarlot već krše strogi protokol! (FOTO)

foto: Profimedia

"Uvek će znati šta želi i kako da dođe do toga. Da li se sećate kada je "pobesneo" na venčanju tetke Pipe? Dobra stvar je što će, i kad mu naiđu stvari koje ga ne zanimaju, u teškim situacijama moći da sa njima izađe na kraj. Znaće da poštuje činjenicu da je "majčina poslednja", a Kejt će biti puno srce kada je njen prvenac u pitanju", dodaje numerolog.

Uprkos razlici u njihovim karakterima, Luis i Džordž će se dobro slagati, a posebno mesto u omiljenoj mladoj kraljevskoj porodici svakako zauzima malena princeza Šarlot. Ona je preslikana mama Kejt, kada su u pitanju roditeljstvo i porodične vrednosti.

Najmlađa modna ikona na svetu: Princeza Šarlot već krenula maminim stopama! (FOTO)

foto: Profimedia

"Dok je Kejtina sudbina da bude mama, malena Šarlot već sad misli da je i ona sama mama. Zato će na malenog Luisa gledati kao na svoju bebu lutku i stalno će ga učiti šta i kako treba da se radi. Takođe, želeće da bude majčinska figura i svom starijem bratu i to toliko da će Kejt morati da se umeša i da kaže ko je tu mama zaista", kaže Glinis i dodaje da bi i Šarlot bila odgovarajuća osoba za tron:

"Kad kraljica Elizabeta pogleda svoju praunuku, sigurno vidi sebe u njoj. Ne samo da liče, nego malena Šarlot već iskusno maše obožavaocima, kao da je i sama kraljica."

Princeza Šarlot u sekundi postala svetska zvezda: Jednim potezom oduševila sve! (FOTO, VIDEO)

foto: EPA / Andy Rain

Što se tiče odnosa između princa Vilijama i Kejt, Mekents otkriva da ih vezuje ogromna ljubav:

"Vilijam je zaista izabrao savršenu ženu za sebe i idealnu majku svojoj deci. S obzirom na sva numerološka podudaranja između njih i dece, ova porodica bi stvarno mogla da 'živi srećno do kraja života'", zaključila je Glinis.

Kako malena princeza Šarlot menja britansku istoriju: Nije ni svesna! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs