Spekuliše se

Razotkrivena teorija o dvojnici Melanije Tramp: Evo ko je žena koja se pojavljuje umesto nje!

Razotkrivene sumnje o dvojnici prve dame Amerike

Šuška se 14.07.2018. - 11:29h Autor: express.hr
Foto: AP / Susan Walsh

Supruga američkog predsednika, Melanija Tramp, predmet je ogromnog interesovanja javnosti. Mediji je prate u korak, a najveću pažnju privukla je u nekoliko sumnjivih situacija.

 

Naime, postoji teorija da Melanija Tramp koristi dvojnicu koja se umesto nje pojavljuje u nekim situacijama! Ovu priču pojačala je i fotografija nakon sletanja Donalda Trampa u Brisel.

 

Dok je prva dama izlazila iz aviona, neki su primetii da baš i ne liči na sebe. Kako pojašnjava Biznis Insajder teorija kaže da Melanija koristi dvojnicu da je menja s vremena na vreme. Sve je to deo šireg narativa o Melaniji koja se ponaša tajnovito, ponekad uopšte ne liči na sebe kad je uslikaju iz nekog neobičnog ugla.

 

Fotografije izlaska iz aviona samo su dolivale ulje na vatru teorija zavere. Melanija vrlo verovatno ne koristi dvojnicu, kao što je nisu koristile ni ranije prve dame. 

 

Nova destinacija, novi stil: Šik poslovna kombinacija Melanije Tramp za posetu Škotskoj! (FOTO)

Cela priča počela je pre godinu dana. Dok su ona i Donald silazili sa predsedničkog aviona Air Force One, nakon uragana Harvi, pojavila se priča da Melanija ne liči na sebe i odmah je krenula priča da ima dvojnicu.

 

Nosila je velike naočare za sunce i kačet koji je prilično pokrio njeno lice. U septembru je Tramp razgovarao sa ljudima nakon uragana Irma, na Floridi.

 

"Želim svima da zahvalim u svoje ime, u ime našeg potpredsednika... Melanija je zaista htela da bude tu sa nama", rekao je Tramp.

 

Međutim, Melanija je stajala pored njega kada je to rekao, i opet je nosila velike naočare za sunce i kačet zbog kog se njeno lice nije dobro videlo. Zbog Trampovog komentara krenule su spekulacije, bez dokaza, da Melanija zaista nije ni bila pored njega i da se radi o dvojnici.

 

Melanija Tramp na prijemu kod kraljice Elizabete: Prva dama igra na sigurno! (FOTO)

Prilikom obraćanja novinarima na travnjaku Bele kuće prošlog oktobra, Tramp je posebno naglasio da je njegova supruga pored njega, kao da novinari ne bi primetili da je Melanija pored njega da on to nije rekao.

 

"Moja supruga Melanija, koja se nalazi tu s nama, smatra da je ova tema jako važna", rekao je Tramp.

 

I taj komentar, zajedno s fotografijama tog događaja na kojima je Melanija fotografisana iz čudnih uglova, je izazvao nagađanja da je sa njim opet Melanijina dvojnica.

 

I na kraju, da zaključimo ovaj skup čudnih događaja, u prilog teorijama ne pomaže ni činjenica da prvu damu čuva agentkinja koja jako liči na nju.

 

Melanija kao boginja, najelegantnija do sada: Raskošna haljina dostojna kraljice! (FOTO)

Agentkinja koja je čuva od februara 2017. slične je visine i iste boje kose, te takođe često nosi naočare za sunce, baš kao Melanija.

 

Njihova sličnost takođe je deo teorija, opet bez dokaza, da je agentkinja često i u ulozi Melanijine dvojnice.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...