Nesreće u prvoj porodici SAD-a

Razvodi se sin Donalda Trampa nakon 13 godina: Žena više nije mogla da izdrži u ovakvom braku! (FOTO)

Par je navodno planirao razvod nakon isteka predsedničkog mandata Donalda Trampa, ali nesuglasice su bile velike i odlučili su da sada predaju papire za razvod

Vip priča
18:48h Autor:
Razvodi se sin Donalda Trampa nakon 13 godina: Žena više nije mogla da izdrži u ovakvom braku! (FOTO)
Foto: Reuters / Brian Snyder

Nakon 13 godina braka sin Donalda Trampa, njegov imenjak Donald Mlađi i njegova supruga Vanesa odlučili su da se razvedu, piše Boston Globe.

foto: AP / Diane Bondareff

Prema pisanjima američkih medija, par već neko vreme ne živi na istoj adresi, a bračni problemi su prisutni duže vreme. Međutim, zbog svojih petoro dece par je pokušao da izgladi nesuglasice, ali nisu uspeli u tome.

Ivana Tramp oplela po Donaldu: Evo kakav je otac bio njihovoj deci! (VIDEO)

Sliku srećne porodice Donald Mlađi se trudio da održi i zbog očeve predsedničke funkcije i nije hteo da svojim razvodom porodicu dovode u situaciju da ih još više kritikuju. Ali, nakon što je na površinu isplivala afera njegovog tate i porno glumice Stormi Danijels, Donald Mlađi odlučio je da ni on više ne može da skriva istinu i predao je papire za razvod.

Advokat Donalda Trampa otkrio: Platio sam mu prostitutku, novac mi nikada nije vraćen! (FOTO)

"Plan im je bio da ostanu u braku dok traje predsednički mandat, ali njihove nesuglasice bile su sve veće i Vanesa više nije mogla da trpi što Donald zbog poslova u predsedničkoj kancelariji nikada nije kod kuće i što ne brine dovoljno o njihovoj deci", rekao je izvor blizak paru.

Par se venčao 2005. godine i imaju petoro dece - Donalda III, Kai Medison, Kloi Sofiju, Tristana Majloa i Spensera Frederika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs