Cena kraljevske svadbe

Šta će biti ubedljivo najskuplje na venčanju princa Harija i Megan Markl: Na ovome nisu štedeli uopšte! (FOTO)

Da li ste se ikad zapitali koliko košta kraljevsko venčanje? Donosimo vam približni cenovnik svadbe princa Harija i Megan Markl

Vip priča
Autor:
Šta će biti ubedljivo najskuplje na venčanju princa Harija i Megan Markl: Na ovome nisu štedeli uopšte! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl u centru su pažnje celog sveta. O detaljima kraljevskog venčanja priča se i piše nedeljama, a zanimljiv aspekt svakako je i onaj finansijski. Ne treba biti matematičar da biste shvatili da će njihova svadba biti poprilično skupa. Stručnjaci tvrde - i preko hiljadu puta skuplja od prosečne britanske ili američke svadbe.

Majka Megan Markl dala otkaz: Ovako planira da se obogati nakon ćerkine svadbe! (FOTO)

foto: Reuters / Toby Melville

Da podsetimo, par će se venčati u subotu, 19. maja u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru. Troškove svadbe snosiće Kensingtonska palata, a očekuje se da će se svota popeti do vrtoglavih 32 miliona funti.

foto: Profimedia

Najviše će, piše Business Insider, otići na obezbeđenje. Ništa čudno, nije ni svadba Kejt Midlton i princa Vilijama bila drastično jeftinija. Troškovi su iznosili oko 24 miliona funti.

Obezbeđenje će zaista biti najskuplje i najvažnije. Na njega će se potrošiti oko 30 miliona funti. Uključuje snajperiste, policajce u civilu, dronove, vojnu tehnologiju koja će biti tu u svrhu zaštite para, ali i cele kraljevske porodice. Sve ostalo, dakle između dva i tri milona funti otići će na hranu, poslastice, zabavni deo venčanja, garderobu i medeni mesec para.

Otac Megan Markl osramotio ćerku: Dogovor s paparacima kojeg mu kraljevska porodica nikad neće oprostiti! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Cenovnik bi otprilike mogao da izgleda ovako:

Hrana i piće - Par će na to potrošiti nešto manje od pola miliona funti.

Venčanica - Oko 300 hiljada funti. Venčanicu će Megan Markl finansirati sama. Očekuje se da će se glumica odlučiti za tradicionalni dizajn s jedinstvenim detaljima.

Kraljičina je uvek zadnja: Za šta se sve ona pita na Harijevom venčanju! (FOTO)

foto: Profimedia

Veliki šator - Prostor ispred kapele u kojoj će se venčati treba osposobiti za sve goste koji će pre ručka boraviti na otvorenom. Veliki šator otprilike bi mogao da košta oko 350 hiljada funti.

Medeni mesec - Iako se ne zna koliko će koštati, ostatak iznosa lako bi mogao da ode na luksuznu i privatnu lokaciju na kojoj će se par odmarati.

Kraljica seli Megan Markl i princa Harija iz palate: Glumica besna zbog odluke! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs