Znaju se pravila

Kraljičina je uvek zadnja: Za šta se sve ona pita na Harijevom venčanju! (FOTO)

Za princa Harija venčanica Megan Markl možda će biti veliko iznenađenje, ali ne i za kraljicu Elizabetu. Moćna vladarka koja ništa ne prepušta slučaju

Celebrities
10:04h Autor:
Kraljičina je uvek zadnja: Za šta se sve ona pita na Harijevom venčanju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Do venčanja Megan Markl i princa Harija ostalo je još svega osam dana, zato su u toku finalne pripreme za taj veliki dan koji će uči u britansku istoriju. Uobičajena praksa koju svaka mlada koja ulazi u kraljevsku porodicu mora da ispoštuje je da venčanicu pokaže kraljici Elizabeti i pritom dobije njenu dozvolu da je obuče.

Kraljica seli Megan Markl i princa Harija iz palate: Glumica besna zbog odluke! (VIDEO)

foto: Profimedia

Isto je 2011. godine učinila i Kejt Midlton, nekoliko dana uoči venčanja sa princom Vilijamom. Kako ni mlađi unuk princ Harine bi bio "zakinut", kraljica se ovih dana sprema da pogleda i završnu verziju venčanice Megan Markl, koju je najverovatnije dizajnirala modna kuća Ralf & Ruso.

Šta se zaista dešavalo na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton: Kraljevski biograf otkrio do sada čuvane tajne! (VIDEO)

foto: Profimedia

Venčanica modnog dvojca, jednog od najluksuznijih britanskih izvoznih proizvoda, mogla bi da bude pravo remek-delo. Za njenu izradu uloženo je stotine sati, a gotovo sve na njoj rađeno je - ručno. Košta 135 hiljada dolara, a nju će platiti kraljevska porodica.

"Kraljica će imati tu čast da zaviri u kabinu i pogleda venčanicu, jer mora da je odobri", objasnila je portparolka kraljevske porodice. Neki od neimenovanih izvora tvrde da je venčanica gotova i već odneta u dvorac Vindzor i to na skriveno mesto unutar palate, gde će i ostati sve do 19. maja, kada će u kapeli Svetog Đorđa, Megan Markl stati pred oltar s princom Harijem.

Razlike između rođene braće: Šta princ Hari nikada neće doživeti na svom venčanju! (VIDEO)

foto: Reuters / Pool

Nakon crkvene ceremonije, vožnje kočijom po posedu Vindzor i službenog fotografisanja, Megan će se presvući u večernju haljinu. Crnu, dugu toaletu kreirao je brend Barberi.

Novinar isprozivao kraljevsku porodicu: Pažljivo slušajte pevanje dok Megan bude hodala ka oltaru, evo šta ćete čuti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs