Fanovima ništa nije promaklo

Da li je kraljici ipak draža Kejt od Megan: Zvanični dokument izazvao haos! (FOTO)

Pristanak za venčanje je zvanični dokument pisan krasopisom i overen kraljevskim pečatom, s potpisom same kraljice u donjem desnom uglu. Elizabeta ga je potpisala i kada se ženio njen stariji unuk Vilijam, međutim svi su primetili jednu stvar

Celebrities
Autor:
Da li je kraljici ipak draža Kejt od Megan: Zvanični dokument izazvao haos! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta (92) za venčanje svoje dece, kao i unuka, nekoliko dana uoči venčanja potpisuje dokument kojim "zvanično odobrava venčanje", pa ni princ Hari (33) i buduća vojvotkinja Megan Markl (36) nisu bili izuzetak.

Princ Hari se sveti za majčinu smrt: Šta nikako neće dozvoliti na svom venčanju! (FOTO)

Ali, nakon što je The Sun objavio kraljičin dokument koji je u nedelju pustila u javnost, fanovi su primetili razliku u pisanom dopuštenju za venčanje koje je 2010. kraljica dala princu Vilijamu (35) i vojvotkinji Kejt Midlton (36), i najnovijem, koje je ove nedelje dala princu Hariju i Megan.

"Našoj vernoj i zauvek voljenoj Ketrin Elizabet Midlton", obratila se kraljica 2010. vojvotkinji Midlton u službenom dopuštenju za njeno venčanje s princom Vilijamom, dok je u odobrenju za Harija i Megan nju oslovila samo kao - Rejčel Megan Markl.

Kraljica seli Megan Markl i princa Harija iz palate: Glumica besna zbog odluke! (VIDEO)

foto: AP / Paul Grover

Iako su izostanak "verne i zauvek voljene" neki protumačili kao nedostatak simpatije kraljice prema Markl, postoji jednostavno objašnjenje zašto je ovaj dokument "hladniji" od onog iz 2010.

Naime, portparol kraljevske palate je objasnio da se kao "vernima i zauvek voljenima" kraljica može obraćati samo britanskim državljanima, a Megan je Amerikanka.

Kraljevski portparol je u saopštenju dodao i da će se kraljica Elizabeta budućoj snaji Megan sigurno obraćati "intimnije" nakon venčanja u subotu.

Novinar isprozivao kraljevsku porodicu: Pažljivo slušajte pevanje dok Megan bude hodala ka oltaru, evo šta ćete čuti! (FOTO)

foto: Profimedia

Dokument pristanka je napisan krasopisom i overen kraljevskim pečatom, s potpisom same kraljice u donjem desnom uglu, a u njemu, ukratko piše:

"Sada je zvanično da Mi (govori Kraljica o sebi) dole dodatim potpisom dajemo dopuštenje predragom unuku princu Henriju Čarlsu Albertu Dejvidu od Velsa i Rejčel Megan Markl."

Ovo je ujedno i poslednji deo zvanične dokumentacije koji mora da se objavi pre nego što se princ i Megan venčaju u subotu, a u svom dizajnu uključuje i nacrtanu ružu, inače nacionalni cvet SAD-a, u Meganinu čast.

Burna prošlost princa Harija: Kraljici Elizabeti se dizala kosa na glavi od njegovih skandala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs