Događa se svima

Pružila se koliko je duga, mogla je ozbiljno da se povredi: Helen Miren damski podnela peh u Kanu! (FOTO)

Sudeći po fotografijama koje su nastale posle nezgode, na kojima se glumica drži za zglob s bolnom grimasom na licu, čini se da je pri padu ipak lakše povredila ruku

Celebrities
Autor:
Pružila se koliko je duga, mogla je ozbiljno da se povredi: Helen Miren damski podnela peh u Kanu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Osim što je u Kanu promovisala novi film "The Pleasure Seeker", u kojem glumi s Donaldom Saterlendom (82), Helen Miren (72) na prestižnom filmskom festivalu u Francuskoj gostovala je i kao ambasadorka jedne kozmetičke kuće.

foto: Profimedia

Jedno od brojnih druženja s novinarima britanska glumica i oskarovka prošlog vikenda održala je na privatnoj plaži luksuznog hotela Martinez, ali umesto onoga što je podelila s pripadnicima "sedme sile", svi su preneli fotografije njenog nezgodnog pada.

Helen se, naime, iako je nosila ravne cipele, spotakla i ispružila na podu koliko je duga i široka. Pritom je jednu mokasinu i izgubila.

Helen Miren bez trunke šminke: Legendarna glumica pokazala pravo lice! (FOTO)

foto: Profimedia

U pomoć su joj odmah priskočili asistenti, ali glumica se brzo pridigla i nastavila da maše i pozdravlja okupljene, kao da se ništa nije dogodilo.

Oličenje elegancije: Slavna oskarovka u 72. godini blistala na crvenom tepihu! (FOTO)

foto: Profimedia

Međutim, sudeći po fotografijama koje su nastale posle nezgode, na kojima se Miren drži za zglob s bolnom grimasom na licu, čini se da je pri padu ipak lakše povredila ruku.

Ovo nije prvi put da legendarna glumica padne i to baš u Kanu. Pre dve godine istu nezgodu je doživela na crvenom tepihu slavnog festivala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs