nema joj ravne

Oličenje elegancije: Slavna oskarovka u 72. godini blistala na crvenom tepihu! (FOTO)

Britanska glumica Helen Miren bila je glavna zvezda ovogodišnje 45. Čaplin Avord gala večeri koja je u ponedeljak održana u njujorškom Linkoln centru. Osim što je 72-godišnja glumica kući ponela počasnu nagradu, zaradila je i komplimente na račun izgleda, i to zasluženo

Star look
20:54h Autor:
Oličenje elegancije: Slavna oskarovka u 72. godini blistala na crvenom tepihu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Istaknuta britanska pozorišna, televizijska i filmska glumica, Helen Miren, dobitnica je nagrade Čaplin za dosadašnja ostvarenja na bioskopskim platnima i doprinos filmu. Iako se unapred znalo kome će pripasti ova počasna nagrada i dobitnik je imao vremena da se pripremi, to nije umanjilo činjenicu da je zvezda večeri izgledala besprekorno u punom smislu te reči.

Helen Miren bez trunke šminke: Legendarna glumica pokazala pravo lice! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako će u julu da napuni 73 godine, Helen pršti seksepilom, a uprkos problemima s nesigurnošću koji su je pratili u mladosti, ne libi se da s vremena na vreme pokaže kako izgleda bez trunke šminke. Danas otvoreno govori o starenju i kozmetičkim korekcijama na svom licu, pa je tako nedavno priznala da je popunila obrve.

foto: Profimedia

Lepa glumica nedavno je priznala i da joj se uloga seks simbola, koju je zaradila golišavom ulogom u filmu "Age of Consent" 1969. godine, i dan danas pripisuje, a kako i ne bi kada izgleda 20 godina mlađe.

Na crveni tepih u Linkoln centru glumica je stigla u pratnji supruga Tejlora Hakforda, a njen elegantni stajling sve je oborio s nogu. Lepa oskarovka zablistala je u senzacionalnoj crnoj haljini "A" kroja sa dugim rukavima i prekrasnim motivom maka, a reč je o haljini s potpisom modne kuće Valentino.

Helen Miren o Melaniji Tramp: Uskoro će pokazati svoju mračnu slovensku dušu! (FOTO)

foto: Profimedia

Glumica je stajling upotpunila crvenom klač torbicom, minđušama s rubinom i crnom čoker ogrlicom, vrlo netipičnom za ovakav odabir toalete, dok je šminku odlučila da svede na minimum i istakne usne crvenim ružem.

Idealan stajling za damu u zrelim godinama: Pun pogodak Helen Miren! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs