Širi svest o prirodnoj lepoti

Helen Miren (72) bez šminke: Borim se sa nesigurnošću! (FOTO)

Za mene, još uvek, moja nesigurnost ima više veze s umom i inteligencijom, nego s izgledom

Star look
19:11h Autor:
Helen Miren (72) bez šminke: Borim se sa nesigurnošću! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanska glumica Helen Miren, uprkos bogatoj karijeri u Holivudu, nedavno je priznala kako je nekad bila jako nesigurna u sebe. 72-godišnja glumica je za Dejli Telegraf nedavno izjavila kako se 'ceo svoj život suočavala s nesigurnošću, kao i sada na dnevnoj bazi'.

Slavna oskarovka je, čini se, nesigurnost ostavila po strani i odlučila da širi svest o prirodnoj ženskoj lepoti. Na svom Instagram profilu glumica je objavila fotografiju dan nakon održane dodele Oskara.

Na fotografiji koju je podelila sa obožavaocima glumica pozira bez trunke šminke, ponosno pokazujući svaku svoju boru na licu, a sama fotografija nastala je uoči priprema za dodelu Oskara.

A post shared by @helenmirren on

Glumica je za takođe otkrila kako je postojalo 'toliko stvari koje nije volela na svome telu' dok je bila pod svetlima reflektora u kasnim 60-im.

'Sećam se da sam imala napade panike, ali ne u trenucima kada bi to možda i bilo očekivano', rekla je glumica koja se proslavila ulogom u filmu 'Doba dogovora' iz 1969. godine, u kom se potpuno razgolitila.

'Nikad se nisam osećala lepo. Postoje ljudi koji su lepi, a ja sam dovoljno objektivna da znam da se ne uklapam u tu kategoriju', dodala je Miren koju je princ Čarls 2003. proglasio članom Reda britanske imperije i od tada nosi prefiks 'dama' (lejdi).

'Za mene, još uvek, moja nesigurnost ima više veze s umom i inteligencijom, nego s izgledom. Ne smatram se dovoljno pametnom ili smešnom', izjavila je Miren koja je 2006. osvojila Oskara za najbolju glumicu u filmu 'Kraljica'.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs