Turbulentna prošlost

Mrzi ga ceo Holivud: U inat svima šeta 35 godina mlađu devojku! (FOTO)

Dok su pozirali okupljenim fotografima, nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog. Stalno su se ljubili i grlili. Činilo se da je dobitnik dva Oskara jako dobre volje
Šuška se
17:32h Autor:
Mrzi ga ceo Holivud: U inat svima šeta 35 godina mlađu devojku! (FOTO)
Foto: Reuters / Regis Duvignau

Na završnoj večeri filmskog festivala u Kanu crvenim tepihom prošetali su Mel Gibson (60) i njegova čak 35 godina mlađa partnerka Rozalind Ros.

Džulija Roberts pomerila granice: Bunt na crvenom tepihu u Kanu, organizatori šokirani! (FOTO)

Foto: Reuters / Jeanpaul Pelissier
Foto: Reuters / Jeanpaul Pelissier

Dok su pozirali okupljenim fotografima, nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog. Stalno su se ljubili i grlili. Činilo se da je dobitnik dva Oskara jako dobre volje nakon što je u subotu na festivalu predstavljen njegov film "Blood Father".

Znala je da će sresti bivšeg: Kada ju je video, nije mu bilo lako! (FOTO)

Rozalind (25) i Mel prvi put su se na nekom javnom događaju zajedno pojavili u januaru na dodeli Zlatnih globusa. Tada se našao na meti korisnika društvenih mreža jer je on bio jedan od prezentera na dodeli.

Amal Kluni prvi put na Kanskom festivalu: Zbog jednog trenutka svi su gledali u nju! (FOTO)

Nekada jedan od najomiljenijih glumaca u Holivudu, s godinama je postao omražen među publikom zbog svog kontroverznog ponašanja - kako zbog turbulentnog razilaženja s bivšom partnerkom Oksanom Gregorijevom s kojom je bio na sudu jer je ona tvrdila da ju je glumac psihički i fizički zlostavljao, tako i zbog hapšenja 2006. godine kada je u pijanom stanju optužio Jevreje za sve svetske ratove. Ali, kad su se tenzije smirile, izvinio se javnosti i čelnicima jevrejske zajednice, međutim taj njegov ispad niko nije zaboravio.

Skandalozne veze su ih dovele do razlaza sa partnerkama: Milionski razvodi slavnih!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs