PROPAST NAJPLAĆENIJEG GLUMCA NA SVETU

Nakon celodnevnog opijanja na snimanju fizički napao člana ekipe: Daću ti 100.000 dolara da me udariš?

Jedna od najvećih holivudskih zvezda, Džoni Dep, izgleda da je potpuno van kontrole. Glumac već neko vreme puni naslove tabloida svojim bankrotom i sudskim tužbama koje stižu svakodnevno, a čini se da je sada dotakao samo dno.

Vip priča
Autor:
Nakon celodnevnog opijanja na snimanju fizički napao člana ekipe: Daću ti 100.000 dolara da me udariš?
Džoni Dep, Foto: Profimedia

Kako javlja "Page Six" Dep je na snimanju svog novog filma "LAbyrinth" fizički napao lokacijskog menadžera, pre nego što ga je ostatak ekipe odvukao.

Kako tvrde očevici sve je počelo kada je pri snimanju jedne scenu Dep odlučio da preuzme i posao reditelja.

- Džonijevi prijatelji bili su u sceni, i on je odlučio tu scenu da pretvori u mnogo više od onoga što je pisalo u scenariju, rekao je jedan od očevidaca.

Ekipa je dobila dozvolu da za potrebe scene zatvori strogi centar Los Anđelesa, ali nakon što je dozvola istekla Dep je i dalje insistirao na snimanju.

Nakon što ga je lokacijski menadžer upozorio da ne mogu više da snimaju, podivljali glumac uneo mu se u lice i počeo da viče: Ma ko si ti? Nemaš ti nikakvih prava..."

Telohranitelji tuže Džonija Depa: Terao nas je da prevozimo ilegalne supstance i brišemo drogu s njegovog lica! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako mu je čovek odgovorio da samo radi svoj posao, iziritirani glumac pokušao je da ga udari šakom u rebra. Nakon poprilično mlakog udarca Dep je počeo da urla: "Ajde, daću ti 100.000 dolara ako me udariš".

Ostatak ekipe u čudu je gledao šta se događa dok su Depa odvlačili s mesta sukoba.

Članovi ekipe tvrde da je Dep "pio i pušio" celi dan i na set stigao već poprilično "toksičan".

Glumac i njegov PR tim su bez komentara, ali nema sumnje da je nakon nedavnih tužbi njegovih telohranitelja, i pravne bitke koju vodi s bivšim menadžerima, ovo je još jedan udarac posrnulom glumcu.

Takođe, pre dve godine bivša supruga Amber Herd tužila ga je za porodično nasilje, ali cela stvar se završila izvan suda i sedam miliona dolara koje joj je platio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs