Skrenuo s puta

Telohranitelji tuže Džonija Depa: Terao nas je da prevozimo ilegalne supstance i brišemo drogu s njegovog lica! (FOTO)

Poslednjih nekoliko meseci, a možda čak i godina, svi se pitaju šta se događa s Džoni Depom (54). Glumac je počeo rapidno propadati fizički, ali i psihički, bivša supruga Amber Herd optužila ga je za fizičko zlostavljanje, finansijski ne stloji dobro, a kad god se pojavi u javnosti izgleda kao da je pod uticajem nečega

Vip priča
13:36h Autor:
Telohranitelji tuže Džonija Depa: Terao nas je da prevozimo ilegalne supstance i brišemo drogu s njegovog lica! (FOTO)
Džoni Dep, Foto: Profimedia

Sad mu je stigla tužba dvojice bivših telohranitelja koji su za njega radili godinama, do janura ove godine. Judžin Areol i Migel Sančez kažu da se Dep jako promenio u aprilu 2016. godine, a tada je prestao da im plaća prekovremen rad, kojih je bilo puno.

Tad je glumac odlučio da zaposli telohranitelje lično, bez posredničke agencije, kako ne bi morao da im plaća proviziju. U to je vreme počeo je naglo da pravi promene u svom menadžementu.

Džoni Dep u ozbiljnom problemu: I kad nema novca, glumi da je pun k'o brod!

foto: Profimedia

Jedan kaže da su morali da čuvaju njegovu decu i ispunjava im svaku želju, a uskoro su morali da paze i na njega. U noćnom klubu s njegovog su lica brisali su drogu da niko ne bi primetio šta se događa.

Dnevno su radili po 12 sati, za vreme pauze nisu dobili ručak, a prekovremene sate im nisu plaćali.

"Bili su prisiljeni da rade kao vozači i svaki dan su morali da voze automobile koji su bili puni ilegalnih supstanci", stoji u tužbi.

Inače, Depa je Amber Herd optužila za zlostavljanje u maju 2016. godine, a razvod su finalizirali 2017., nakon čega je ona dobila sedam miliona dolara koje je dala u dobrotvorne svrhe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs