Previše se bahatio

Džoni Dep u ozbiljnom problemu: I kad nema novca, glumi da je pun k'o brod!

Sam je kriv za sve finansijske probleme koji su ga snašli. On jednostavno živi 'na crtu', kažu njegovi bivši najbliži saradnici

Celebrities
09:59h Autor:
Džoni Dep u ozbiljnom problemu: I kad nema novca, glumi da je pun k'o brod!
Foto: Profimedia

Džoni Dep (54) je navodno u dugovima "do guše", barem tako tvrde njegovi bivši poslovni saradnici, tačnije menadžeri, braća Džoel i Robert Mandel, prenosi Daily Mail.

Podsetimo, holivudski glumac dao im je otkaz 2016. godine, nakon što se ispostavilo da su Mandelovi utajivali njegov porez, zbog čega je Dep morao da plati penale u iznosu od čak 5,6 miliona dolara. Junak "Pirata sa Kariba" sad od braće sudskim putem traži odštetu od 25 miliona dolara.

"Sam je kriv za sve finansijske probleme koji su ga snašli. On jednostavno živi 'na crtu'", kažu Džoel i Robert Mandel i dodaju da Džoni za mesec dana spiska najmanje dva miliona dolara.

foto: Reuters / Dylan Martinez

Navode da Dep samo na vina, koja mu se dostavljaju iz svih delova sveta, mesečno troši 30.000 dolara, a i za održavanje voznog parka od čak 45 luksuznih automobila izdvaja pravo malo bogatstvo. Tu je i jahta vredna 18 miliona dolara i desetak nekretnina na nekoliko kontinenata.

Sem toga, Džoni je zaposlio 40-ak ljudi, koji ga na mesečnom nivou stoje 300.000 dolara, a i on i deca - ćerka Lili Rouz (18) i sin Džon Kristofer (15) - danonoćno na raspolaganju imaju telohranitelje, koje glumac plaća 150.000 dolara.

Tek napunila 18, a već u toplesu: Do sada neviđeno izdanje ćerke slavnog glumca! (FOTO)

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

"Ekstravagantan način života je nešto čega Dep očigledno ne misli da se odrekne. I dalje putuje isključivo privatnim avionom - mlaznjakom marke Gulfstream GV, za koji svaki mesec treba izdvojiti 200.000 dolara", rekli su glumčevi bivši poslovni saradnici.

Džonijevi dugovi navodno su se popeli na čak 40 miliona dolara, zbog čega je glumac bio primoran da proda neke nekretnine - već se rešio pet stanova u Los Anđelesu, ali stanje na računu i dalje mu je zabrinjavajuće, tvrde braća Mandel.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs