Prljave tajne

Higijena na poslednjem mestu: Holivudske zvezde koje se ne kupaju i ne peru zube!

Više vam neće biti tako privlačni, divni i neodoljivi

Šuška se
Autor:
Higijena na poslednjem mestu: Holivudske zvezde koje se ne kupaju i ne peru zube!
Dženifer Aniston, Džoni Dep, Dženifer Lorens, Foto: Profimedia / Fonet

Svet slavnih veoma se razlikuje od onog našeg - na kraju krajeva, oni su slavni, bogati i obožavani širom sveta. Uz to baš uvek izgledaju odlično, a mi redovno uživamo u scenama u kojima se ljube sa drugim, jednako privlačnim zvezdama.

Ipak, izgleda da ni oni nisu toliko savršeni koliko izgledaju, budući da su njihove kolege i javno odlučile da se požale na njihove poprilično grozne higijenske navike.

Odjednom nam one romantične scene više i ne izgledaju tako privlačno!

1. Bred Pit pazuhe briše vlažnim maramicama umesto tuširanja

Njegov kolega Eli Rot otkrio je kako je Pit redovo preskakao tuširanje tokom snimanja filma "Nemilosrdni gadovi", a čini se da to nije bilo jedino vreme kad je Bred Pit koristio svoju "domišljatu" taktiku korišćenja vlažnih maramica. Naime, otac šestoro dece požalio se kako jednostavno nema vremena stalno da se tušira.

Nesrećna princeza od Dedinja: Život ćerke predsednika Jugoslavije strogo skrivan od javnosti! (FOTO)

2. Merilin Monro je stalno puštala gasove i skoro nikad se nije kupala

Da, Merilin Monro, internacionalna ikona! Uprkos tome što je bila (i još uvek je) smatrana jednom od najlepših žena Holivuda, a možda i sveta, Monro i nije imala preterano dobre higijenske navike. Naime, njen kolega, Klark Gejbl, koji je navodno bio opsednut ličnom higijenom, rekao kako je Merilin "ekscesivno puštala gasove" i kako je mrzela da se kupa, što je glumca užasavalo.

Merilin Monro je živa, u Švajcarskoj uživa sa unucima: Šokantna teorija potresa svet!

foto: Profimedia

3. Dženifer Lorens namerno jede beli luk i tunjevinu pre scena ljubljenja Dok bi tek retki odbili poljubac sa prelepom Dženifer Lorens, oni koji su tu priliku već imali otkrili su nešto što nam je trenutno čini malo manje neodoljivom. Naime, Lijam Hemsvort otkrio je sledeće: "Dok smo snimali Igre gladi, mrzeo sam da snimam scene ljubljenja s Dženifer. Ona mi je jedna od najboljih prijateljica i stvarno je volim, ali je pre svake scene namerno jela beli luk i tunjevinu, a onda bi mi tik pre poljupca rekla: Nisam oprala zube. Odgovorio bih joj: Super, jedva čekam da okusim tvoj ručak.

4. Metju Mekonahi je toliko smrdeo da mu je Kejt Hadson kupila dezodorans

Neki ljudi jednostavno mrze da nose dezodorans, nezavisno od toga šta drugi misle o tome. Metju Mekonahi se brani time što su mu sve žene, uključujući njegovu majku, rekle sledeće: Tvoj je prirodan miris, miris muškarca i, naposletku, tvoj miris.

Bila je u stanju da se preko noći pretvori u lepoticu: Njene tajne svaka žena mora da zna! (FOTO)

5. Džoni Dep je morao da koristi vodicu za ispiranje usta i mentol pre scena ljubljenja s Anđelinom Džoli

Super-talentovani glumac poznat je po svojoj lošoj ličnoj higijeni. Naime, Dep misli kako kupanje i nije najbitnija stvar na svetu, što se na njemu i te kako i oseća. Osim toga, ništa bolji nije ni njegov zadah. Iako više ne puši, njegov pušački zadah još uvek ga nije napustio. Ipak, iako mu to i nije bila najdraža stvar na svetu, Dep je redovno usta "pročišćavao" mentolom kako bi usrećio svoju koleginicu, Anđelinu Džoli.

foto: EPA / Neil Hall

6. Rasel Krou se ne tušira dok snima

Setimo se "Gladijatora" - Rasel Krou poznat je po svojim znojavim i prljavim herojima. Zato možda i nije toliko čudno da je glumac vrlo često smrdljiv. Navodno, Krou izbegava da koristi higijenske proizvode poput šampona, gelova za tuširanje i dezodoransa. Da bi stvar bila gora, tokom snimanja filmova Krou gotovo u potpunosti izbegava tuširanje ne bi li zadržao autentičnost lika kojeg glumi. Ali priča ne staje ni tu - Krou smrdi i dok ne snima. Njegove kolege na događajima neretko traže sedišta na promaji ili daleko od njega, kako bi lakše podneli neprijatan miris.

Ženu je veoma lako zavesti: Ovo su rečenice na koje svaka dama pada kao pokošena!

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on

7. Dženifer Aniston ima grozan zadah od kafe

Osim što su se mnoge kolege već žalile na neprijatne mirise, Džejson Bejtmen doslovno je zaustavio snimanje usred scene ljubljenja na snimanju filma "Zamena", kako bi Aniston naterao da pojede mentol bombonu. Ali, Bejtmen nije jedini. Alek Boldvin već je rekao da je ljubljenje sa njom grozan zadatak budući da njen dah zaista jako smrdi na kafu.

8. Klark Gejbl je imao tako loš dah da je Vivijen Li izjavila da je ljubljenje s njim užasno

Gejbl, nekad najpoželjniji muškarac Holivuda, neretko je bio zvezda romantičnih filmova poput klasika Prohujalo s vihorom. Pa, upravo je u tom filmu glumio as predivnom koleginicom, glumicom Vivijen Li, koja je kasnije izjavila kako je ljubljenje s njim bio pravi posao budući da je imao neopisivo užasan zadah. Ovo je čak i pomalo smešno, budući da su Gejbl i Li onda bili smatrani najlepšim parom sa ekrana, zbog njihove neverovatne hemije i izvrsne glume.

Nepoznato o poznatima: Džordž Kluni spava u ormanu, Lejdi Gaga je bivša striptizeta! (FOTO)

foto: Profimedia

9. Hju Grant ima tako loš zadah da su ga zbog toga grdili na dodeli Oskara

Nema sumnje da je Hju Grant zgodan muškarac. Ali, ljubi li se dobro? Verovatno ne. Iako nijedna od njegovih koleginica nije komentarisala njegov zadah, britanski glumac se na dodeli Oskara pojavio sa tako groznim zadahom da su mu drugi glumci prilazili ne bi li ga zamolili da nešto preduzme jer je zbog njega zaudarala cela prostorija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs