Obavezno pročitajte

Poznati glumac se pokajao: Bred Pit konačno priznao najveću životnu grešku! (FOTO)

Obožavaoci Dženifer Aniston danas će imati puno razloga za likovanje, posebno ukoliko im je Bred Pit pao u očima kada je s Anđelinom Džoli prevario zvezdu serije Prijatelji...

Šuška se
12:28h Autor:
Poznati glumac se pokajao: Bred Pit konačno priznao najveću životnu grešku! (FOTO)
Bred pit i Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

Čim je počelo snimanje filma Gospodin i gospođa Smit, mediji su počeli da spekulišu o odnosu zvanično najlepšeg glumca na svetu i njegove zvanično najlepše glumice, piše Glossy.

Američka štampa pisala je da su se Bred Pit i Anđelina Džoli zbližili više nego što priliči budući da je glumac tada bio u (ne)srećnom braku sa Dženifer Aniston. Ispostavilo se da su bili u pravu - Bred i Dženifer razveli su se 2005. godine, a glumac je ubrzo počeo u javnosti da se pojavljuje s Anđelinom i pričao kako su se njih dvoje zaljubili tokom snimanja.

Srce Bred Pita osvojila najlepša žena kraljevske porodice: Uživaju u ljubavi već 2 meseca! (FOTO)

foto: Profimedia

U septembru prošle godine, međutim, Bred i Anđelina objavili su da se rastaju, a oči javnosti bile su uprte ne samo u njihovo šestoro dece nego i u Bredovu bivšu suprugu Dženifer. Glumac joj se, kako je tada objavljeno, izvinio zbog bola koji joj je naneo, ali tu se priča ne završava.

Kako piše magazin In Touch, Bred je potražio pomoć stručnjaka, ponovo adekvatno upravlja svojim emocijama i uspostavio je kontakt sa pravim sobom. To mu je navodno pomoglo da donese neke važne zaključke o svom životu.

- Shvatio je da je to što je ostavio Džen zbog Anđeline jedna od najvećih grešaka u njegovom životu - rekao je za ovaj list izvor blizak glumcu. - Iako on nije zaljubljen u Džen, shvatio je koliko je voli. Bred uporno priča prijateljima da sada sve vidi mnogo jasnije.

Naravno, ova spoznaja stiže prekasno: Dženifer je već dve godine u srećnom braku s kolegom Džastinom Teruom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs