Pročitajte

Anđelina Džoli ne može da prežali majku: Zbog nje sam počela da glumim, samo da bih joj pomogla da plati račune! (FOTO)

Prelepa glumica otvorila dušu...

Vip priča
20:30h Autor:
Anđelina Džoli ne može da prežali majku: Zbog nje sam počela da glumim, samo da bih joj pomogla da plati račune! (FOTO)
Anđelina Džoli sa majkom, Foto: Profimedia

Iako je za svoj doprinos glumačkom svetu nagrađena Oskarom pa je glumila u brojnim drugim cenjenim filmskim ostvarenjima, Anđelina Džoli danas tvrdi kako je ovim poslom počela da se bavi samo kako bi pokojnoj majci Maršelin Bertrand pomogla da plati račune. Naime, u intervjuu za "The Hollywood Reporter" izjavila je da se zapravo ispred kamere nikad nije osećala prijatno...

- Nije u mojoj prirodi bilo da budem glumica iako mi je danas drago da sam jedna od njih. Ali kada je moja majka preminula shvatila sam koliko sam zapravo to radila više zbog nje jer taj posao za mene nije bio isti od trenutka kada je ona otišla. Kada sam počela da glumim, za mene je to bio običan posao kojim sam zarađivala i pomagala majci s novcem. Bio je to kreativan posao sa kojim možeš otići u prošlost, upoznavati ljude, upoznavati samu sebe, naučiti razne veštine. Predivan je to posao s kojim odrastate i shvatite ko ste - priča glumica.

Anđelina Džoli otvorila dušu: Poznata glumica teška srca okončala brak! (FOTO)

foto: Profimedia

Kaže i da se teško nosila sa slavom koju joj je gluma donela.

- Bila sam mlada, ni sama nisam znala ko sam, a stave ti mikrofon ispred nosa s tvojih 17, 18 godina, pitaju te za mišljenje, a još ga ni nemaš - priseća se.

U jednom trenutku glumačkim poslom uopšte nije bila zadovoljna.

- Osećala sam se jadno i potpuno nesrećno - tvrdi.

Zato se sada okrenula rediteljskom poslu, a zadnji film koji je režirala je "First They Killed My Father".Anđelina Džoli o seksualnom zlostavljanju: Poznata glumica i aktivistkinja održala moćan govor! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs