Lista je duga

Poznati koji nisu završili srednju školu: Karijera im je bila preča od obrazovanja! (FOTO)

Mnoge javne ličnosti nemaju čak ni osnovno obrazovanje, ali mnogi to ne bi rekli. Ovo su neki od najpoznatijih koji nemaju diplomu srednje škole, nažalost, spisak svih koji su učinili isto se nastavlja

Celebrities
20:09h Autor:
Foto: Profimedia

1. Džoni Dep

foto: Profimedia

Odustao je od srednje škole kako bi postao muzičar, a na velikom platnu se prvi put pojavio u horor filmu "Košmar u ulici Elm".

 

2. Keti Peri

foto: Profimedia

Keti se ispisala iz srednje škole sa 15 godina kako bi izgradila muzički karijeru. Ova odluka joj se očigledno isplatila.
 

3. Žizel Bundšen

foto: Profimedia

Žizel je odustala od srednje škole sa 14 godina da bi postala model. Ovo je nije sprečilo da nastavi učenje, te sada govori 5 jezika.

4. Arnold Švarceneger

foto: Profimedia

Arnold se ispisao iz srednje škole da bi postao bodi bilder. Ko je pomislio da će stići do pozicije guvernera Kalifornije?

 

5. Kameron Dijaz

foto: Profimedia

Nakon što joj je ponuđen ugovor za modela, Dijaz se pozdravila sa srednjom školom. Prvi put se pojavila na filmu "Maska" sa Džimom Kerijem koji je takođe napustio školu.

 

6. Tom Kruz

foto: Profimedia

Tom Kruz je odustao od srednje škole kako bi započeo karijeru u Njujorku. Nakon toga, postao je ogromna zvezda.

7. Šarliz Teron

foto: Profimedia

Šarliz je rekla da se jednostavno nije uklopila u srednju školu. Napuštanje škole nije je sprečilo da dobije Oskara za ulogu u filmu "Čudovište".

 

8. Kejt Vinslet

foto: Profimedia

Kejt je u školi bila često maltretirana pa ju je napustila sa 16 godina.

 

9. Merilin Monro

foto: Profimedia

Merilin je kao dete često menjala usvojitelje, pa samim tim i prebivališta. Kako izbegla da je još jedna porodica napusti, Merilin, tada Norma Džin Bejker, je odlučila da se uda za tadašnjeg dečka i napusti školu sa 16 godina.

 

Nastavak pogledajte na sledećoj strani!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs