Porivi jači od njih

Zavisnost od seksa ih uništila: Poznati koji su platili previsoku cenu zbog žena! (FOTO)

Neki su jednu zavisnost zamenili seksom, a drugi su priznali da su tokom jednog meseca imali odnose sa 80 žena

Ljubav
Autor:
Zavisnost od seksa ih uništila: Poznati koji su platili previsoku cenu zbog žena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Oni su zavisni od seksa, a neki su mesečno spavali i sa 80 žena! U biografiji koju je objavio 2012. godine Majkl Daglas je priznao svoju zavisnost od seksa. Zbog ove zavisnosti proveo je i određeno vreme na klinici za odvikavanje, a ovaj problem bio je jedan od razloga njegovog prvog razvoda. U jednom intervjuu je rekao da se njegov otac Kirk Daglas ponosio činjenicom što mu je sin seksualni zavisnik.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

Čarli Šin, poznat po nadimku zločesti dečko Holivuda, podjednako je poznat i po svom burnom seksualnom životu. Već sa 25 godina se zbog ovog problema prijavio u jednu kliniku, ali ovaj problem nikada nije rešio.

Njegov brak sa Deniz Ričards uništila je njegova seksualna zavisnost, a i svaka sledeća veza mu je propala zbog ovog problema. Glumac je pre dve godine otkrio da je HIV pozitivan.

Transseksualci, prostitutke, orgije: Najveći seks skandali poznatih! (FOTO)

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

Robi Vilijams se smirio otkako je u braku, ali pre toga je imao velikih problema sa drogom i alkoholom. Kažu da zavisnici jednu zavisnost zamene drugom, pa je tako i muzičar zavisnost od droge i alkohola zamenio zavisnošću od seksa.

"Odrekao sam se droge i alkohola i želeo sam da to zamenim nečim drugim, pa sam imao sve više seksa. Ali nisam pronalazio sreću u tome", izjavio je pevač.

Robi Vilijams u haosu: Tuže njegovu ženu za seksualno maltretiranje! (FOTO)

Dejvid Duhovni, publici najpoznatiji kao agent Molder iz "Dosijea Iks", ali i iz serije "Kalifornikacija" gde je glumio pisca Henka Mudija koji je bio zavisan od alkohola i žena, takođe je bio zavisnik od seksa. To mu je uništilo i dugogodišnji brak s Teom Leoni.

"Dobrovoljno sam se prijavio u kliniku za lečenje zavisnosti od seksa", izjavio je glumac 2008. godine nakon što se razveo od supruge.

Za Džeka Nikolsona glumica Kim Besindžer je rekla sledeće: "On je lud. Nikada nisam upoznala osobu koja je toliko opsednuta seksom." Da obožava seks ne krije ni sam glumac koji je jednom prilikom na pitanje koliko dece ima odgovorio:

"Mogu da ih imam i devet hiljada, jer nekada sam živeo poprilično slobodno i nikad mi nije bilo dosta žena. Bilo je dana kada bih završio u krevetu sa četiri ili više žena."

Od slavnog zavodnika ostala je senka: Nekada spavao sa 2.000 žena, sada ga nijedna ne bi htela ovakvog! (FOTO)

foto: Profimedia

Rasel Brend ima bogat seksualni život baš poput Džeka Nikolsona, a glumac navodno ima i svoj tim koji mu traži žene za seks. Ne skriva da je zavisan od seksa i tvrdi da je u jednom mesecu spavao sa čak 80 žena.

Tajger Vuds od sportske ikone u kratkom periodu se pretvorio u posrnulog sportistu i zavisnika od seksa. Ta zavisnost uništila mu je brak sa Elin Nordegren, a kasnije je priznao da je zavisnost od seksa bila jača od njega i nije mogao da je zauzda i zato je nakon razvoda braka i brojnih afera koje su isplivale na površinu zatražio stručnu pomoć.

Prevario suprugu najmanje 15 puta: Poznati sportista misli da je to u redu! (FOTO)

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs