Slavni glumac i reditelj

Nezasiti ljubavnik, seksualni zavisnik: Čarli Čaplin imao 11-oro dece, ovo su njegovi najslavniji potomci! (FOTO)

Njegove supruge bile su i po 30 godina mlađe od njega, zbog čega je bio kritikovan u javnosti

Vip priča
11:39h Autor:
Nezasiti ljubavnik, seksualni zavisnik: Čarli Čaplin imao 11-oro dece, ovo su njegovi najslavniji potomci! (FOTO)
Foto: Profimedia

Osim što je tokom života imao brojne afere, Čarli Čaplin je bio i četiri puta u braku i imao jedanaestoro dece. Njegove supruge bile su i po 30 godina mlađe od njega, zbog čega je bio kritikovan u javnosti. S Ednom Pervajans koja je glumila u njegovim filmovima bio je u vezi dve godine. Nakon nje, Čaplin se zaljubio u dečiju glumicu Mildred Haris, koju je i oženio, jer je mislio da je trudna. Ona je imala samo 16 godina. Iako se prva trudnoća pokazala lažnom, Mildred mu je kasnije ipak rodila sina Normana Spensera Čaplina, koji je umro kao dete. Brak je propao nakon dve godine, jer je Čarli tvrdio da je Mildred imala lezbejsku aferu s glumicom Alom Nazimovom. Ona je, pak, rekla da je on seksualni zavisnik.

Od skitnice do 4 braka i jedanaestoro dece: Trnovit put Čarlija Čaplina! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Nije dugo trebalo da se umetnik ponovno zaljubi. Zaprosio je poljsku glumicu Polu Negri, ali do braka nikad nije došlo. Par je često raskidao i javno se mirio. Navodno je s njom bio samo zbog publiciteta, jer je sve svoje druge veze pokušavao da održi diskretnim.

foto: Profimedia

Njegova druga supruga bila je meksičko američka glumica Lita Grej, koja je imala 16 godina kada se udala za 35-godišnjeg Čaplina 1924. godine. Upoznali su se na snimanju filma "Mališani". Imali su dvoje dece, sinove Čarlsa Džuniora i Sidnija, ali ubrzo su se razveli. Brak im je navodno bio katastrofa, jer su se stalno svađali.

Ljubavna priča o kojoj se govori i nakon 35 godina: Moderna bajka sa tragičnim krajem! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Čaplin je nakon nje imao dve kraće veze s Džordžijom Hejl i Majom Rivs. Godine 1932. glumac je započeo vezu s Polet Godard, koja je s Čaplinom snimila dva filma "Moderna vremena" i "Veliki diktator". Bili su u vezi osam godina, a ona je uglavnom živela u njegovom domu na Beverli Hilsu. Nakon raskida, Čaplin i Godard su javno potvrdili da su se tajno venčali 1936. godine.

foto: Profimedia

Nakon Polet, Čaplin je imao avanturu s Džoan Beri. Veza se pokazala noćnom morom za njega, jer nakon što je 1943. Džoan dobila dete, tužila ga je zbog očinstva. Iako su testovi pokazali da Čaplin nije otac Berinog deteta, testovi tada nisu bili dokaz na sudu, pa mu je naređeno da mora da izdržava dete. Ta nepravda je kasnije čak dovela do promene u kalifornijskom zakonu, pa su testovi postali dokaz na sudu. Federalni tužioci su ga optužili i za ropstvo u vezi Berijeve 1944., ali je oslobođen optužbi. Čaplinov imidž u Americi bio je teško narušen ovim senzacionalnim suđenjima. Beri je pak institucionalizovana 1953. nakon što je pronađena kako hoda bosa ulicama i mrmlja: "Ovo je čarolija."

Najtragičnija ljubavna priča Sergeja i Isidore: Nisu mogli ni zajedno, ni jedno bez drugog! (FOTO)

foto: Profimedia

Posle bezbroj veza i niza problema, Čaplin je sreću našao s Unom O’Nil, ćerkom pisca Judžina O’Nila. Venčali su se 1943. godine. Čarli je imao 54, a ona 18 godina. Njen otac brak nije odobrio te je prekinuo sve kontakte s njom. Par je bio u dugom i srećnom braku u kojem su dobili osmoro dece: sinove Kristofera, Judžina i Majkla Čaplina i ćerke Džeraldinu, Džozefinu, Džejn, Viktoriju i Anet-Emili. Una je nadživela Čaplina za 14 godina, ali su joj poslednje godine bile nesrećne, jer ju je tuga zbog njegove smrti odvela ka alkoholizmu. Umrla je od raka pankreasa 1991.

Čarls Čaplin Džunior

Čalin Džunior je rođen u Kaliforniji. Bio je najstariji sin glumaca Čarlija Čaplina i Lite Grej. Pohađao je vojni institut Blek Foks u Holivudu i školu Lorensvil u Lorensvilu. Služio je u američkoj vojsci u Evropi tokom Drugog svetskog rata.

Čarls se 6. avgusta 1958. oženio s glumicom Suzanom Magnes. Živeli su u Los Anđelesu. Njihova ćerka Suzan Mari Čaplin rođena je u maju 1959. godine. Razveli se 23. novembra 1959. godine. Napisao je knjigu o svom porodičnom životu pod naslovom "Moj otac, Čarli Čaplin".

Zbog dvostrukog pobačaja potpuno poludela: Nervni slomovi obeležili život Vivijen Li! (FOTO)

foto: Profimedia

Sidni Čaplin

Nakon služenja vojske u Drugom svetskom ratu, Sidni se okrenuo glumi i filmovima. Bio je jedan od osnivača "The Circle Theatre" danas poznat kao "El Centro Theatre". U braku je bio s francuskom plesačicom i glumicom Noel Adam s kojom je dobio sina Stivena. Sredinom 1985. godine brak se završio razvodom. Čaplin se povukao s javne scene 1970. godine, a nekoliko godina kasnije otvorio je restoran "Chaplin's".

foto: Profimedia

Džeraldina Li Čaplin

Džeraldina Li Čaplin bila je četvrto dete Čarlija Čaplina. Posvetila je svoj život glumačkoj karijeri. Dobila je nekoliko nominacija za "Zlatni globus" u filmovima "Nešvil", "Čaplin" i "Doktor Živago". Bila je u dugoj vezi sa španskim rediteljem Larlosom Saurom, kojem je 1976. godine rodila sina, Šejna Sauru. Sa čileanskim kinematografom Patrisiom Kastiljom je dobila ćerku Unu.

Jugoslovenka kojoj je Pikaso uništio život: Zbog nesrećne ljubavi potpuno poludela! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Majkl Džon Čaplin

Američki glumac Majkl Džon Čaplin rođen je u Kaliforniji. On je bio najstariji sin iz četvrtog braka Čarlija Čaplina. Prvo je oženio spisateljicu Patris Čaplin, s kojom je imao dva sina. Nekoliko godina nakon ostavio ju je zbog Patrisije Betodije. Zajedno su imali četvoro dece, uključujući i glumice Karmen Čaplin i Dolores Čaplin.

foto: Profimedia

Džozefina Hana Čaplin

Džozefina Hana Čaplin je američka glumica i ćerka reditelja Čarlija Čaplina i supruge Una O'Nil. Imala je značajnu ulogu filmu "The Canterbury Tales". Prvo dete Čarlija dobila je s Grkom Nikolasom Sistovarisom, a drugo dete Žilijena s francuskim glumcem Morisom Roneom.

foto: Profimedia

Viktorija Čaplin

Viktorija Čaplin odrasla je u Švajcarskoj, a radila je kao zabavljač u cirkusu. Pojavila se u očevom poslednjem filmu "Grofica iz Hongkonga". Ima dvoje dece, Orelija Tijerea i Džejmsa Tijerea koji takođe radi kao zabavljač. Viktorija je pomogla u stvaranju dečjih emisija, a 2006. godine nagrađena je i francuskom nacionalnom pozorišnom nagradom, nagradom Molijer.

Majka mi je bila veštica, izvodila je crnu magiju: Šokantne optužbe ćerke slavne glumice! (VIDEO)

foto: Profimedia

Una Čaplin

U HBO-ovoj seriji "Igra prestola" Una Čaplin glumi Talisu, devojku zbog koje je Mladi Vuk Rob Stark izneverio zakletvu datu svojim saveznicima Frejevima.

U sedmoj epizodi treće sezone popularne serije, unuka Čarlija Čaplina pokazala je sve atribute. Snimila je scene "vatrenog" seksa sa suprugom i dokazala da može da bude skoncentrisana čak i u "škakljivim" situacijama. Glumu je studirala na akademiji Gordonstoun.

Una je ime dobila po baki, Čaplinovoj četvrtoj supruzi Uni O'Nil. Njena majka, Džeraldina, rodila ju je u braku s čileanskim kinematografom Patrisiom Kastiljom.

foto: Profimedia

Kevin Čaplin

Maneken je nedavno diplomirao na Poslovnom fakultetu u Ženevi gde je završio studije finansija. S modnim dvojcem italijanskog brenda Dolče i Gabanom prošlog leta ga je upoznala sestra, glumica Kijera. Dizajneri su se oduševili izgledom unuka slavnog Čaplina.

Žarili i palili zlatnim Holivudom: Svako od njih doživeo neverovatnu sudbinu! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs