Brutalna ispovest

Otac ga seksualno zlostavljao, očuh mu isprao mozak: Zbog trauma iz detinjstva se iživljavao nad svim ženama u životu! (FOTO, VIDEO)

Eksl Rouz, frontmen čuvenih "Guns N' Roses"-a je oduvek bio svestan da je bio neželjeno dete, a kada je u njegov i majčin život ušao očuh, mama je baš uvek stavljala njega ispred sina

Vip priča
08:52h Autor:
Foto: Profimedia

Kontroverzni roker Eksl Rouz (56), frontmen benda "Guns N’ Roses", poznat je po neobuzdanom ponašanju, tučama, tužbama, ali i odličnom vokalu. Njegov apetit za destrukcijom i opasnim ponašanjem ima korene u divljoj i problematičnoj mladosti i detinjstvu.

 

Kako kaže Eksl, živi kako i peva, a iza sebe ostavlja niz uništenih hotelskih soba, napuštenih žena i divljih koncerata. Bio je i problematičan kao tinejdžer, pričaju oni koji su ga tada poznavali, a bio je i jako inteligentan, ali u isto vreme i očajan učenik.

 

Život obeležen zločinima: Drogirao i silovao maloletnicu, ubili mu najveću ljubav! (FOTO)

Padao je razrede i ponavljao ispite. Kada bi se malo potrudio, uvek bi bio u top tri odsto učenika po rezultatima. Svaki put kada bi pao razred ili izleteo iz škole, počeo bi da smišlja "vlastiti program".

 

"Morao sam da čitam knjige, pevam pesme i crtam stvari koje me uopšte ne zanimaju. Kada sam na kraju skroz napustio školu, napokon sam imao priliku da se bavim temama koje mene zanimaju, to je bila kao neka Ekslova škola", rekao je.

 

Muzikom je morao da se bavi krišom jer njegov očuh to nije smeo da sazna pošti mu je vera branila da kod kuće sluša glasnu muziku.

 

Tužna sudbina odbačene ćerke Entonija Hopkinsa: Borila se s depresijom i alkoholizmom, doživela nervni slom! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

"Prijatelji bi me nazvali i puštali mi hitove preko telefona, a ja bih se pravio da razgovaramo", otkrio je način kako je uprkos zabranama pratio rok scenu.

 

On i njegovi prijatelji su, kaže pevač, neprestano bili u nevolji. Redovno su se "sastajali" i s policijom.

 

"Mesece sam proveo u zatvoru zbog različitih s**nja, onda sam shvatio da ću, ako se ne priberem, život provesti iza rešetaka. Lokalni policajci su nas mrzeli. Dizali su tužbe čak i kada bi frajer s kojim sam se potukao rekao da ne želi da sve završi na sudu", otkriva roker.

 

Do svoje 17. godine verovao je da mu je očuh biološki otac, a istinu je shvatio kada je kod kuće pronašao dokumente u kojima piše drugačije. Onda je promenio ime iz Vilijam Brus Bejli u Rouz Džunior.

 

Mučio me fizički i psihički, silovao me kada sam bila bez svesti: Slavna glumica kroz suze otkrila najveću životnu traumu! (FOTO)

foto: Profimedia

Međutim, i biološki otac i očuh, kako je rekao, bili su čudovišta. Njegova majka je imala samo 16 godina kada je ostala trudna, a nakon razvoda, Eksla koji je tada imao dve godine, oteo je otac.

 

Kada je odrastao, Rouz se podvrgao kontroverznoj regresionoj terapiji kroz koju osoba može da se priseti prošlih života, ali i ranog detinjstva.

 

"Sećam se otmice, igle i groznih trenutaka. Tata me je seksualno zlostavljao, a bio je grozan i prema mami. Zato i imam tako s*eban odnos sa ženama i seks povezujem s moći", priznao je. Dodaje i da njegov odnos s majkom nije bio ništa zdraviji. Bio je, kaže, oduvek svestan da je bio neželjeno dete, a kada je u njihov život ušao očuh, mama je baš uvek stavljala njega ispred sina.

 

25 godina kasnije: Konačno rešena misterija iz spota najlepše rok pesme ikada! (VIDEO)

"Gledala je kako me očuh mlati i nikada nije stala na moju stranu. Moj očuh je najopasnije stvorenje na svetu", rekao je o svom očuhu koji je ujedno i otac njegove polusestre Ejmi koja je godinama vodila fan klub benda i putovala s njima.

 

"Nije nam dao da gledamo scene ljubljenja ili seksa, bilo smo toliko indoktrinirani da smo upozoravali jedno drugo ako ne bismo na vreme okrenuli glavu od televizora. Ejmi i mene tukao je čim bi se ukazala prilika", rekao je Eksl koji od svih žena, verovatno jedino sa sestrom ima normalan odnos.

 

Terao me na oralni seks, pa skoro ubio: Uma Turman otkrila skupu cenu slave! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Za veliki deo svojih problema Rouz krivi ispiranje mozga koje je doživeo kao tinejdžer. Zbog toga, navodi, ne poštuje religiju iako i sam u nešto veruje. Iako mu je zbog trauma dijagnostikovana manična depresija i prepisana terapija, odbijao je lečenje. Tada se okrenuo "prirodnim" lekovima i regresoterapiji preko koje se, kaže, setio ne samo zlostavljanja od biološkog oca, već i prošlih života.

 

Propast klinca iz filma Sam u kući: Kao dete tužio roditelje zbog zlostavljanja i pobegao iz Holivuda! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs