Potresna ispovest

Mučio me fizički i psihički, silovao me kada sam bila bez svesti: Slavna glumica kroz suze otkrila najveću životnu traumu! (FOTO)

Moje samopouzdanje i duh bili su slomljeni. Bila sam zastrašena i taj strah je i dan danas prisutan u mom životu, priznala je Evan

Vip priča
11:05h Autor:
Mučio me fizički i psihički, silovao me kada sam bila bez svesti: Slavna glumica kroz suze otkrila najveću životnu traumu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nagrađivana američka glumica, zvezda serije "Westworld" i brojnih filmskih uspešnih ostvarenja, Evan Rejčel Vud potresnim svedočenjem u američkom Kongresu otkrila je detalje vlastitog iskustva silovanja.

Bivši partner ju je silovao dok je ona bila u besvesnom stanju i psihički i fizički ju je mučio dok nije osetio da je ona dokazala svoju ljubav prema njemu, kratke su crte svedočanstva lepe glumice (30).

Tragična prva princeza Holivuda: Muževi je tukli i varali, otac je silovao! (FOTO)

foto: Profimedia

Vud je jedna od tri žene koje su opisale svoje iskustvo seksualnog zlostavljanja kako bi dale svoj doprinos usvajanju zakona za prava žrtava seksualnog zlostavljanja.

Glumica smatra da zakon predstavlja sigurno utočište koje nekome može da spase život. Svedočila je na sednici pododbora za pravosuđe ispričavši da je bila žrtva fizičkog i seksualnog zlostavljanja u toksičnoj ljubavnoj vezi koja je zauvek promenila njen životni put.

Zlostavljanje je uključivalo mračne rituale vezivanja ruku i nogu nakon čega ju je partner tukao i govorio joj užasne stvari.

"Moje samopouzdanje i duh bili su slomljeni. Bila sam zastrašena i taj strah je i dan danas prisutan u mom životu, priznala je Evan:

"Često pričamo o seksualnom zlostavljanju govoreći da je reč o užasnom činu koje obično traje tek nekoliko minuta, ali zaboravljamo da istaknemo da ožiljci ostaju celog života. Iako je od zlostaljanja prošla cela decenija, posledice su još uvek prisutne. Sedam godina nakon silovanja - govorim u množini - dijagnostikovan mi je hronični posttraumatski stresni sindrom. Sve do tada nisam znala da imam dijagnozu, mislila sam da ću poludeti."

Bolest, svađe, depresija, zlostavljanje: Mračne tajne savršene američke porodice! (FOTO, VIDEO)

Zakon o pravima žrtava seksualnog zlostaljanja za sada je prošao u devet saveznih država, ali Vud i drugi aktivisti žele da bude prihvaćen u svih 50 država Sjedinjenih Država.

Glumica je izjavila da je želela da iskoristi svoj položaj umetnice, majke, aktivistkinje i žrtve zlostavljanja kako bi progovorila ljudskim glasom i tako dala podršku 25 miliona žrtava zlostavljanja u Sjedinjenim Državama kojima, kako je rekla, treba vratiti osnovna građanska prava.

Terao me na oralni seks, pa skoro ubio: Uma Turman otkrila skupu cenu slave! (FOTO, VIDEO)

Zvezda filmova "Trinaest" i "Martovske ide" ranije je otkrila da je žrtva silovanja, ali nije ispričala detalje niti je imenovala bivšeg partnera koji ju je zlostavljao.

foto: Profimedia

Poznato je tek da je između 2007. i 2010. bila u vezi s kontroverznim pevačem Merilinom Mensonom, a između 2011. i 2014. bila je u vezi, a zatim i braku s britanskim glumcem Džejmijem Belom. U julu 2013. dobili su sina.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs