Potresna ispovest

Najmlađa majka Evrope rodila ćerku sa 12 godina: Preživela horor, sada ima samo jednu želju! (VIDEO)

Tresa Midlton ispričala je svoju potresnu životnu priču, nakon što je priznala da ju je silovao brat

Porodica
10:30h Autor:
Najmlađa majka Evrope rodila ćerku sa 12 godina: Preživela horor, sada ima samo jednu  želju! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / DAILY NEWS

Najmlađa majka u Evropi koja je, nakon što ju je silovao brat, prvi put rodila ćerku kad joj je bilo samo 12 godina, ovih dana je ispričala svoje gorko životno iskustvo, nakon što je rodila drugu ćerku. Tresa Midlton, danas 24-godišnjakinja iz Batgejta u Škotskoj, doživela je traumu kao 11-godišnja devojčica kad ju je silovao njen pet godina stariji brat Džejson.

Druga trauma čekala ju je dve godine kasnije, kad su vlasti saznale šokantnu istinu o ocu njene ćerke. Odluka da otkrije strašnu tajnu i da dopusti da je odvoje od deteta toliko ju je progonila da je upala u vrtlog duboke depresije i zavisnosti od heroina. U oktobru prošle godine ona i njen verenik, 31-godišnji Daren Jang, dobili su prvo zajedničko dete - ćerku Arijanu. Sada kad je rodila i drugu devojčicu, Tresinu potpunu radost novog majčinstva ograničila je tuga zbog odvojenosti od prvog deteta.

Sa 16 godina je silovao i napravio joj dete: 77 godina kasnije desilo se ovo! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / DAILY NEWS

"U trenutku kad je rođena Arijana osećala sam čistu radost jer je u mom životu bilo previše trenutaka kad sam bila sigurna da više nikad neću imati decu. Zbog toga mi je njen plač nakon porođaja doneo toliko sreće", kaže Tresa, pa nastavlja:

"Ali osećam krivicu, jer Arijana je sa mnom, a moja starija ćerka nije. To je i dalje prva misao s kojom se ujutro budim i poslednja s kojom uveče ležem, o tome razmišljam tokom noći. Volim je neizmerno i uvek ću biti njena mama. Ne mogu da budem srećna bez nje. Srce mi se cepa pri pomisli da će Arijana odrastati i da nikad neće upoznati svoju stariju sestru", kaže Tresa koja je otkrila da je u očaj baca i pomisao da će se ćerke upoznati tek kad već budu odrasle osobe.

Dečije slike njene prve ćerke još uvek krase zidove njenog doma u Batgejtu, a zadržala je i otiske njenih dlanova, kao i njenu odeću i jedan uvojak kose.

Dala ćerku na usvajanje: 37 godina kasnije dobila pismo koje je slomilo! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / DAILY NEWS

Nisam imala srećno detinjstvo

"Arijana će uvek znati da ima stariju sestru. I sad s njom razgovaram o tome, iako je još mala i ne može ništa da razume. Ali to nikad neće biti tajna", kaže majka koja je za svoje dve devojčice rekla:

"One su potpune suprotnosti. Arijana je nasmejano i mirno dete, dok je moja starija ćerka bila glasna i živahna - ali znam da će se dobro slagati. Govorim Arijani da, kad bi tu bila i njena sestra, zajedno bi se igrale. U šali kažem da bi ju Arijana sigurno pratila u stopu i da bi jedna drugoj išle na nerve, ali stvarno se nadam da će se jednog dana sresti i to bi za mene bio kraj sveta", kaže majka. Tresa iskreno želi da Arijani pruži srećno detinjstvo koje je i sama tako očajnički želela. Njenna majka, Trejsi Talons, borila se s alkoholizmom i zavisnošću od droga, a Tresa je kao dete često plakala jer nije mogla noću da spava zbog glasnih žurki koje su trajale sve do ranih jutarnjih sati.

foto: Printscreen Youtube / DAILY NEWS

Najstariji brat Džejson seksualno ju je zlostavljao od njene 7. godine života, a četiri godine kasnije, nakon što ju je silovao, ostala je u drugom stanju. O Tresi i njenoj bebi pobrinula se socijalna služba kad je Tresi bilo 12 i kad je rodila devojčicu.

"Jedino što želim je da Arijana ima normalno detinjstvo i da zna da je voljena i sigurna. Volela sam svoju majku, trudila se da nam pruži najbolje što je mogla, ali to je bila njena teška borba. Ponekad jedino što sam želela je bila samo rutina - da pogledam TV i odem na vreme u krevet kao i većina dece. Ali sa rođenom majkom nisam mogla da razgovaram o svim mojim problemima jer je ona imala dovoljno problema sama sa sobom. Bože dragi, ne dopusti da Arijana ikad ima detinjstvo kakvo sam ja imala i želim joj da bude u stanju da sa mnom razgovara o bilo čemu", govori Tresa.

Žrtva manijaka upozorava druge žene: Tako nešto može da se desi svakome!

foto: Printscreen Youtube / DAILY NEWS

Tresa je dve godine od svih skrivala užasne detalje o tome kako je zatrudnela, a onda se, kad joj je bilo 14, slomila i sve priznala socijalnoj radnici. Policija je pokrenula istragu, a Džejson je zatvoren 2009. godine nakon što je DNK test otkrio da je on otac deteta.

Razorenog detinjstva i rane mladosti, Tresu je čekalo još velikih životnih razočaranja kakva teško da bi podnele i starije osobe. Uzeli su joj bebu i rekli da će je dati na usvajanje, ali je nakon toga morala da s detetom prekine sve kontakte. Tresu i danas progone sećanja na njihov poslednji susret, kad je malena devojčica imala samo tri godine.

"Tad nisam shvatila da je to poslednji put da je vidim. Nije me prepoznala i bila je prestrašena. Nisam čak mogla ni da je zagrlim, a kad sam pričala s njom morala sam da budem na određenoj udaljenosti. Najgore mi je bilo kad je viknula "mama", a to nisam bila ja nego je zvala svoju majku koja ju je usvojila", govori svoju potresnu priču Tresa koja je nakon toga mogla samo da joj šalje pisma.

Dala trogodišnjeg sina na usvajanje: 7 godina kasnije, saznala užasnu istinu o njemu! (VIDEO)

Heroin za zaborav

"Ali ta pisma nisam smela da završim rečenicom "voli te mama", da je ne bih, kako su mi rekli, zbunjivala. Bez svoje ćerke, Tresa je utonula u duboku depresiju i počela da pije i da se drogira kako bi potisnula bol zbog svega kroz što je prošla. Dno je dotakla 2011. godine kad je dnevno na heroin trošila 400 funti. Uspela je da se izvuče uz pomoć terapeuta i počela je da gradi novi život uz verenika Darena. Par je bio presrećan kad su 2012. saznali da je Tresa trudna. Ali, njihov svet se raspao već nakon nekoliko nedelja jer je Tresa imala spontani pobačaj. Samo tri dana kasnije, umrla joj je i majka od upale pluća u 41. godini života.

Bile su to zaista četiri bolne godine pre nego što je ponovno zatrudnela, a sve vreme živela je u strahu da više nikad neće moći da ima decu.

"Gubitak još jedne bebe i moje mame u istoj nedelji bio je za mene nepodnošljiv bol. Često mislim na nju i mnogo je trenutaka kad želim da je uz mene, a naročito kad je Arijana prvi put mahnula."

Svaki dan prebijana, silovana sa 5 godina: Težak život slavne Lujze Hej (90)!

foto: Printscreen Youtube / DAILY NEWS

Tresa nije videla svog brata od majčine sahrane, ali i dalje pati od traumatskih sećanja na seksualno zlostavljanje kroz koje je prošla. Iako svake godine šalje svojoj ćerki poklone i za rođendan i za Božić, nova udomiteljska porodica Tresi već tri godine nije poslala čak ni pismo. Devojčica sad ima 11 godina i svesna je da je usvojena, ali Tresa zna da će jednog dana saznati strašnu istinu o tome kako je došla na svet.

"Nadam se samo da joj njeni usvojeni roditelji nisu otkrili da me je Džejson silovao. I ne želim da o tome pročita u novinama. Htela bih da joj to lično objasnim. Želim da joj sve objasnim kad bude dovoljno stara da sve to može razumeti. Što se tiče Arijane, volela bih da ne sazna sve detalje moje prošlosti, jer ima pravo na svoj život. Ona je moj novi početak."

Batgejt je samo nekoliko milja od Armadejla, grada u kojem je Tresa provela najveći deo svog teškog detinjstva. Ona i Daren i dalje odlaze na redovna testiranja kako bi dokazali da su i dalje čisti i da nisu uzimali nikakvu drogu, a socijalni radnici su zadovoljni njihovom brigom o detetu.

Planovi za budućnost

Tresa se sada nada da će upisati koledž i jednog dana diplomirati psihologiju. Ugradila je kontracepcijski implantat jer ne želi da ponovo zatrudneti dok Arijana ne krene u školu.

"Ovde gde živimo još uvek ne mogu da izbrišem bolne uspomene i zato imam razumevanja i za svoju majku. Ljudi bulje u mene i na ulici me prepoznaju jer ih čujem kako šapuću iza mojih leđa. Zbog toga mi je teško, ali se nekako s tim nosim. Kad sam zatrudnela s Arijanom, zbog moje prošlosti bojala sam se da će mi i nju uzeti, ali socijalni radnici su videli da sam se promenila. Daren i ja se držimo zajedno i retko kad izlazimo", opisala je Tresa svoj bračni život.

"Kad danas vidim na ulici devojčice od 11-12 godina, izgledaju mi tako mlade da ne mogu da verujem da sam bila u njihovim godinama kad sam rodila dete. Želim da Arijana učini sve stvari koje sam ja propustila u svom detinjstvu - da pohađa koledž, da diplomira. Čvrsto smo oboje odlučili da ćemo joj priuštiti život drugačiji od mog", ispričala je Tressa za Daily Mail.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs