Dirljivi trenutak

Devojčica prvi put ugledala svoju usvojenu sestru: Na njenu reakciju niko ne ostaje ravnodušan! (VIDEO)

Mama i tata nisu znali da će deca imati tako emotivne reakcije

Porodica
19:38h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Shane Pruitt

Kada su Šejn Pruit i njegova žena Kasi saznali da se rodila devojčica koju će usvojiti, odmah su odjurili u bolnicu. Nakon više sati provedenih tamo i nakon što je ustanovljeno da je njihova nova ćerka Glori zdrava, srećni par se vratio kući da upozna bebu sa ostala četiri člana porodice. Nisu znali da će deca imati tako emotivne reakcije kada upoznaju svoju sestru. Srećom, Šejn se setio da snimi taj trenutak i podeli ga sa ostatkom sveta.

 

Dala ćerku na usvajanje: 37 godina kasnije dobila pismo koje je slomilo! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Shane Pruitt

Nakon nekoliko meseci dogovora sa Glorinom mamom, konačno su se složili oko zahteva za usvajanje i čekali su njen poziv. Kada je došlo vreme da odu po svoju ćerku, par je bio oduševljen. Sa dvoje usvojene dece i dvoje koje je Kasi rodila, bilo je vreme da prošire svoju porodicu još jednom slatkom devojčicom.

 

Dala trogodišnjeg sina na usvajanje: 7 godina kasnije, saznala užasnu istinu o njemu! (VIDEO)

 

A post shared by Shane Pruitt (@shane_pruitt78) on

U trenutku kada su njihove najstarije ćerke ugledale svoju novu sestru, obe su skakale od sreće. Znale su da će mama i tata dovesti kući malu devojčicu u jednom trenutku, ali nisu znale da će to biti tako brzo. Nakon početnog uzbuđenja, usledile su suze. Rejgen, njihova najstarija ćerka je bila presrećna lepotom svoje male sestrice i više od svega je želela da je uzme u svoje ruke.

 

Dala trogodišnjeg sina na usvajanje: 7 godina kasnije, saznala užasnu istinu o njemu! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Shane Pruitt

Njene suze su rasplakale Kasi, a potom i ostatak porodice. Pogledajte ovaj prelepi i neverovatni trenutak upoznavanja na videu ispod. Sudeći po ovome, porodica Pruit če biti velika i jako srećna.

 

Mama rodila zdravu bebu: Nakon 6 nedelja doživela šok života! (FOTO, VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs