Haos u poznatoj bogataškoj porodici

Patuljak bez empatije Berni Eklston odgovorio na prozivke bivšeg zeta: Počeo je da se drogira, žao mi ga je! (FOTO)

Nakon što ga je bahati bivši zet Džejms Stant maliciozno nazvao "patuljkom bez trunke empatije", Eklston mu nije ostao dužan

Celebrities
11:57h Autor:
Foto: Profimedia

Bivši vlasnik Formule 1 Berni Eklston (87) oglasio se nakon što je Džejms Stant (36), bivši suprug njegove mlađe ćerke Petre (29), u jednom intervjuu ocrnio čitavu porodicu Eklston.

foto: Profimedia

Nakon što ga je bahati Džejms maliciozno nazvao "patuljkom bez trunke empatije", Berni mu je odgovorio:

 

"Očigledno je da sam prilično niži od prosečne osobe odraslog doba i sasvim je u redu ako me dotični isključivo zbog toga etiketirao kao patuljka... Što se mojih centimetara tiče, tu ne mogu uraditi apsolutno ništa, a sigurno ni ne nameravam da porastem samo kako bih njemu udovoljio... Iskreno, žao mi je tog čoveka", izjavio je Berni Eklston.

 

Brutalna ispovest bivšeg zeta Slavice i Bernija Eklstona: Pljuštale uvrede, nije birao reči! (FOTO)

foto: Profimedia

Bogati preduzetnik takođe je rekao da veruje da je za bračni brodolom njegove mlađe ćerke najviše kriva upravo Stantova zavisnost.

 

"Džejms je bio izuzetno dobar i pristojan mladić kad sam ga tek upoznao, ali nakon venčanja s mojom Petrom, sve je krenulo po zlu... Počeo je da se drogira i potpuno se promenio, nažalost, na gore. Svejedno se nadam da danas ipak može da bude uzor mladima, da ih upozori na sve štetne posledice zavisnosti, što on zna iz vlastitog iskustva", zaključio je Berni, a prenosi The Telegraph.

 

Kako je propao brak bogate naslednice Eklstonovih: Muž joj pretio ubistvom pred svima! (FOTO)

foto: Profimedia

Stantov napad na porodicu Eklston na Instagramu je komentarisala i Petrina starija sestra Tamara (33).

 

"Kakav "čovek" radi ovako nešto na ćerkin rođendan? Ako ne prestane da širi laži o mojoj porodici, moraćemo da počnemo da govorimo istinu o njemu", napisala je ljuta bogatašica.

 

Kako je izgledalo odrastanje Eklstonovih ćerki: Pušile pred roditeljima, momci spavali kod njih! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs