Žele da krste i najmlađe dete

Mirka i Vujadin nakon 10 godina veze i troje dece: Jedno slavlje nam je preče od venčanja!

S obzirom na to da smo od 19. godine zajedno, mi rastemo, razvijamo se, sazrevamo zajedno, tako da ja kada vratim film unazad, kada pomislim kako je to bilo pre, imam utisak kao da smo ceo život zajedno, kaže glumica

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su u vezi 10 godina, ali još uvek nisu jedno drugome izgovorili sudbonosno "da".

 

Kako kaže glumica, venčanje im je odavno u planu, ali kako imaju puno obveza, nikako da i realizuju. Mirka je otkrila i šta im je sada preče od svadbe.

 

"To je uvek opcija i mi smo tu uvek nekako za, samo kada dođu ti odmori, gledamo da bda se sklonimo iz Beograda, jer tada možemo da se posvetimo jedno drugom i deci 24 sata. Kada smo u Beogradu, uvek je tu neka obaveza, neko negde ide... Sad nam je na redu da prvo krstimo najmlađeg, jer njega još nismo krstili, pa ćemo posle toga mi doći na red", kaže Mirka i otkriva kakav je njihov odnos.


"S obzirom na to da smo od 19. godine zajedno, mi rastemo, razvijamo se, sazrevamo zajedno, tako da ja kada vratim film unazad, kada pomislim kako je to bilo pre, imam utisak kao da smo ceo život zajedno. Nekako ne pamtim ono vreme drugarice i ja, putovanja, izlasci... Ja sam i tada radila, onda se pojavio on, pa vrlo brzo i deca, tako da uvek je tu bila neka gužva i uvek nas je bilo dosta, tako da smo u tom maniru i nastavili", rekla je glumica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...