Neprimereno obučena

Gde joj je pamet: Kejt Midlton po ciči zimi i snegu u prolećnoj haljini! (FOTO)

Zima je poslednjih dana nemilosrdna, ali to nije sprečilo Kejt Midlton da umesto da se utopli od glave do pete, uskoči u stajling primeren mnogo toplijem vremenu od -11 stepeni koliko je sinoć bilo u Londonu

Star look
Autor:
Gde joj je pamet: Kejt Midlton po ciči zimi i snegu u prolećnoj haljini! (FOTO)
Foto: EPA / Neil Hall

Kejt Midlton bila je sinoć počasna gošća izložbe pod nazivom "Victorian Giants: The Birth of Art Photography" održane u Nacionalnoj galeriji portreta u Londonu, kojoj je lepa vojvotkinja od Kembridža doprinela od samog početka. Iako su temperature juče padale i do 11 stepeni ispod nule, lepu vojvotkinju to nije smelo u naumu da zablista punim sjajem.

Elegantna, nasmejana i na štiklama u poodmakloj trudnoći: Sasvim običan dan Kejt Midlton! (FOTO)

foto: EPA / Neil Hall

Umesto dugačkog kaputa, čizmi i slojevitih komada odeće u kakvima je najčešće viđamo, Kejt se ovog puta odlučila za lepršavu midi haljinu sa cvetnim dezenom i volanima na rukavima. Reč je o haljini brenda Orla Kili čija cena iznosi 550 evra.

Život joj je do detalja isplaniran: 10 kraljevskih pravila koje Kejt Midlton ne sme da prekrši! (FOTO)

foto: EPA / Neil Hall

Lepa vojvotkinja, koja s princom Vilijamom čeka treće dete, romantičnu haljinu idealnu za prolećne dane koji su pred nama odlučila je da nosi sa omiljenim Đanvito Rosi salonkama u boji kože i sa nežnoružičastom klač torbicom s potpisom modne kuće Džimi Ču.

5 kritika koje je Kejt Midlton trpela u svakoj trudnoći: Sve majke će se pronaći u njima! (FOTO)

foto: EPA / Neil Hall

Kao i obično, Kejt je pazila da mejk ap bude sveden na minimum, a kosu je uvila u bujne lokne koje i inače voli da nosi i u dnevnim i večernjim varijantama. Inače, Kejt i Vilijam očekuju prinovu u aprilu, a još uvek se ne zna hoće li maleni princ Džordž i princeza Šarlot dobiti brata ili sestru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs