Prinova stiže u aprilu

U ovom kaputu smo viđali Kejt Midlton u prethodnoj trudnoći: Bojom otkrila pol 3. bebe? (FOTO)

Strani mediji su se već raspisali o tome da je ovo siguran znak da li će omiljeni kraljevski par dobiti još jednu ćerkicu ili sina

Šuška se
14:20h Autor:
U ovom kaputu smo viđali Kejt Midlton u prethodnoj trudnoći: Bojom otkrila pol 3. bebe? (FOTO)
Foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton čeka treću bebu koja bi trebalo da se rodi u aprilu, ali njen pol je još uvek tajna. Međutim, izgleda da je sada upravo lepa supruga princa Vilijama dala naznaku da li će na svet doneti devojčicu ili dečaka.

foto: Profimedia

Naime, tokom posete Koventriju u društvu supruga, gde će otvoriti bolnicu za obuku medicinskog osoblja, Kejt je nosila elegantni kaput ciklama boje. I ne bi to bilo ništa sumnjivo da upravo u prethodnoj trudnoći sa princezom Šarlot nije nosila nekoliko puta ovaj komad.

Stroga pravila lepote kojih Kejt Midlton mora da se drži: Nema eksperimentisanja!

foto: Profimedia

Prvi put je to bilo u decembru 2014. u Njujorku tokom posete Memorijalnom centru 9/11, a drugi u Centru Stiven Lorens u Depfortu (predgrađe Londona), pred sam porođaj u martu 2015.

Ponosna mama ispratila ćerku u vrtić: Kejt Midlton fotografisala princezu Šarlot i oduševila svet! (FOTO)

foto: Profimedia

Strani mediji su se već raspisali o tome da je ovo siguran znak da će omiljeni kraljevski par dobiti još jednu ćerkicu, ali moraćemo da sačekamo još nekoliko meseci da bismo saznali da li će se to zaista i dogoditi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs