pročitajte

Ružni detalji raskida Nikol Šerzinger i Luisa Hamiltona: On je dvostruka ličnost! (FOTO)

Pevačica i glumica, jedna od najlepših žena sveta koja intrigira svojom pojavom na sceni Nikol Šerzinger nije želela da ima seks utroje sa bivšim i zato je njihova veza “pukla”. U pitanju je proslavljeni vozač Formule 1 Luis Hamilton sa kojim ona nije u kontaktu od 2015. godine, ali su detalji njihove burne osmogodišnje veze tek sada isplivali

Vip priča
Autor:
Ružni detalji raskida Nikol Šerzinger i Luisa Hamiltona: On je dvostruka ličnost! (FOTO)
Nikol Šerzinger, Foto: Profimedia

Ružne detalje raskida medijima je ispričala Hamiltonova dvadesetšestogodišnja ljubavnica Veronika Vale. Sportista se sa njom zabavljao odmah nakon raskida sa Nikol, pa joj se poveravao, a na nju je vršio snažan pritisak da probaju grupni seks.

Frizura u stilu 60-tih: Fenomenalna pletenica Dženifer Lopez! (FOTO)

Veronika je otkrila i da ga je Nikol konačno napustila zbog toga što nije imao nameru da se oženi sa njom, stalno se pravdao da nije spreman.

– On je dvostruka ličnost, kao Doktor Džekil i Mister Hajd. Vrlo često menja raspoloženja. Na početku je bio jako ljubazan, ali samo nekoliko nedelja od našeg upoznavanja bilo je dovoljno da shvatim o kakvom čoveku se radi – ispričala je Veronika za “San”.

Luis je vrlo često govorio o bivšoj, pa je Nikol, kaže Vale, nazivao i raznim pogrdnim imenima.

Uske pantalone i visoke štikle: Za Monikom Beluči su se svi okretali! (FOTO)

Prema izjavama mlade ljubavnice, jednom joj je predložio i seks sa manekenkom Karuš Tran, koja je najpoznatija kao bivša devojka ozloglašenog Krisa Brauna.

Pevačica nije želela da komentariše ove natpise, kao ni Hamilton.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs