Fantastična kraljevska četvorka prvi put na zvaničnoj dužnosti

Modni dvoboj rasipnice Megan i skromne Kejt: Buduće jetrve na prvoj zajedničkoj dužnosti! (FOTO)

Dok je buduća vojvotkinja Megan nosila basnoslovno skupu kreaciju za forum koji se održavao povodom kraljevskih humanitarnih organizacija, Kejt je obukla jeftiniju haljinu u kojoj smo je već videli, dokazavši još jednom da je naklonjena i jeftinijim brendovima

Vip priča
Autor:
Modni dvoboj rasipnice Megan i skromne Kejt: Buduće jetrve na prvoj zajedničkoj dužnosti! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Američka glumica Megan Markl pojavila se danas prvi put na nekoj zvaničnoj kraljevskoj dužnosti u društvu budućeg devera princa Vilijama i buduće jetrve Kejt Midlton.

foto: Reuters / Pool

Sedeći pored verenika, princa Harija, Megan je otvoreno govorila o pravima žena na forumu posvećenom humanitarnim projektima mladih članova britanske kraljevske porodice.

Kraljevska porodica skriva mračnu tajnu Megan Markl: Izbrisan blog u kojem je glumica otvoreno pisala o seksu!

foto: Reuters / Pool

"Upravo sada, sa brojnim kampanjama poput MeToo i TimesUp nema boljeg načina da se pažnja usmeri na osnaživanje žena i da ih ljudi u tome podrže", izjavila je Megan.

"Uticaj koji su izvršile kraljevske organizacije je ogroman, tako da sam veoma uzbuđena što mogu da radim u njima i da imam sličan uticaj na globalnom nivou", dodala je buduća vojvotkinja.

foto: Reuters / Pool

Za tu priliku Markl je obukla haljinu bez rukava koja liči na mantil, sa potpisom Džejsona Vua koja košta skoro 1.500 funti. Da joj zima ne smeta nimalo pokazala je odabirom obuće - potpuno otvorenim cipelama.

Megan Markl napravila problem kraljevskoj porodici: Njena popularnost prevazišla sva očekivanja! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Kejt Midlton je, za razliku od Megan, kraljica reciklaže i jeftinijih kreacija. Nosila je skromnu Seraphine plavu haljinu sa 3/4 rukavima. Ovaj brend je poznat po tome što je pristupačan i trudnicama iz srednjeg staleža, a u ovoj haljini smo imali prilike da vidimo Kejt nedavno tokom posete jednoj osnovnoj školi. Takođe smo je već videli i u Džimi Ču teget salonkama u kojima je juče posetila londonsku bolnicu čiji je pokrovitelj.

Elegantna, nasmejana i na štiklama u poodmakloj trudnoći: Sasvim običan dan Kejt Midlton! (FOTO)

foto: AP / Chris Jackson

Ovo je, inače, prvo zajedničko pojavljivanje dva prinčevska para od božićne mise u Norfolku, kada je kraljica Elizabeta napravila drastičan izuzetak u vezi sa Megan. Naime, do sada je bio običaj da samo bračni parovi prisustvuju misi i porodičnoj proslavi na kraljičinom imanju, ali se glumica očigledno veoma dopala Elizabeti čim je upravo od nje dobila poziv da boravi na njenom imanju tokom praznika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs