Kroji vlastiti stil

Megan Markl hrabro gazi jedno po jedno kraljevsko pravilo: Ovo pre nje nijedna plemkinja nije uradila! (FOTO)

Članovi kraljevske porodice nemaju tendenciju da isprobavaju nove stvari. Zato, kada neko učini nešto na drugačiji način, svi sednu i pažljivo gledaju šta će se dogoditi

Celebrities
Autor:
Megan Markl hrabro gazi jedno po jedno kraljevsko pravilo: Ovo pre nje nijedna plemkinja nije uradila! (FOTO)
Foto: EPA / Robert Perry

Buduća vojvotkinja Megan Markl i princ Hari juče su stigli u Edinburg, a Škoti su ih dočekali srdačnom dobrodošlicom. Zaljubljeni par nije mogao da sakrije emocije čak ni u javnosti, pa su kamere zabeležile kako se princ i bivša glumica drže za ruke, što nije po kraljevskom protokolu.

Princ Hari i elegantna Megan u poseti Edinburgu: Modnim odabirom buduća vojvotkinja iskazala poštovanje Škotskoj! (FOTO, VIDEO)

foto: Reuters / Pool

Ali stručnjaci za protokol primetili su još jedan detalj koji do sada nije bio viđen. Lepa Meghan je Škotskoj odala počast Barberijevim kaputom sa kariranim dezenom, a stajling je začinila zelenom torbicom sa zlatnim lančićem i potpisom brenda Stratberi. Torbica je rasprodata za u svega nekoliko sati otkad je viđena na lepoj Meghan. Vlasnica brenda Lien Handlbi rekla je za Hello! da su od kupaca primili čak 3.500 narudžbina za torbicu kako ne bi propustili da je kupe kada se zalihe obnove.

Megan Markl će posle venčanja dobijati džeparac od princa Čarlsa: Iznos uopšte nije zanemariv! (FOTO)

foto: Reuters / Russell Cheyne

Umesto klasične clutch torbice, koju najčešće nosi njena buduća jetrva Kejt Midlton, da bi izbegla učestala rukovanja, Megan je odabrala crossbody model torbe koji nije uobičajen u kraljevskim krugovima.

Iako su se mediji raspisali kako je Megan time prekršila protokol, komentatorka CNN-a Victorija Arbiter objasnila je za Insider da nije došlo do kršenja protokola.

Zašto Kejt Midlton ne skida kaput unutra, bez obzira na sve: Razlog je više nego besmislen! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

"Megan nije prekršila kraljevski protokol jednostavno zato što nema pravila koje je mogla prekršiti. Istina je, s druge strane, da Megan radi stvari malo drugačije. Obično ne viđamo kraljevske članove porodice sa crossbody torbom", izjavila je Arbiter, dodajući da je Meganin odabir logičan jer je torba praktična, s obzirom na to da je par proveo dan hodajući naokolo i upoznajući ljude.

Ovo nije prvi put da je Megan nosila torbu s potpisom brenda Stratberi. U decembru 2017. bivša glumica je nosila veću dvobojnu torbu s drškom, koja je takođe rasprodata u rekordnom roku.

Jeftina haljina i već nošeni kaput: Skromna Kejt Midlton u šik trudničkom izdanju! (FOTO)

foto: AP / Alastair Grant

Arbiter je dodala da Megan očigledno ima nameru da izgradi vlastiti stil, što je sasvim u redu.

"Članovi kraljevske porodice nemaju tendenciju da isprobavaju nove stvari. Zato, kada neko učini nešto na drugačiji način, svi sednu i pažljivo gledaju šta će se dogoditi", rekla je Arbiter.

Lepu Megan već nazivaju novom modnom ikonom, a još nije službeno ni postala vojvotkinja. Mnogi je povezuju upravo s pokojnom princezom Dajanom koja je, baš kao i ona, volela da eksperimentiše sa modom i to je pritom odlično radila.

Megan Markl, žena godine: Već je upoređuju sa princezom Dajanom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs