Krši tradiciju na svakom koraku

Megan Markl šokirala odlukom: Ovo nikad niko pre nje nije uradio na kraljevskom venčanju!

Buduća supruga princa Harija ne prestaje sa iznenađenjima

Celebrities
19:20h Autor:
Megan Markl šokirala odlukom: Ovo nikad niko pre nje nije uradio na kraljevskom venčanju!
Foto: AP / Ben Birchall

Uoči venčanja 19. maja u crkvi Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor, govor bi ispred 800 zvanica umesto oca Tomasa Markla mogla da održi Megan i da tako odstupi od još jednog kraljevskog običaja.

Kako piše The Sunday Times, 73-godišnji otac Megan Markl je poznat po svojoj povučenosti, a iako bi ovaj bivši holivudski direktor rasvete, koji sada živi u Meksiku, mogao ćerku da odvede do oltara, teško da će pred okupljenima održati govor.

List navodi da bivša američka glumica planira svom budućem suprugu Hariju da održi govor pun emocija i odanosti, ali i da planira da se zahvali kraljici Elizabeti, pa čak možda da provuče i poneku šalu.

Megan će na venčanju nositi istu tijaru kao i Kejt: Na jednu stvar će ipak morati da pričeka! (FOTO)

foto: AP / Dominic Lipinski

Najava da će Megan na dan svog venčanja održati govor nije nimalo iznenađujuća, ako se prisetimo njene izjave koju je 2015. dala UN-u.

"Ponosna sam što sam žena i feministkinja... Žena je ravnopravna svom suprugu", rekla je tada Markl, a govoreći sledeće godine o Donaldu Trampu Megan je američkog predsednika opisala kao "razdornog" i "ženomrsca".

Već postoji celi niz primera u kojima princ Hari i Megan krše kraljevske običaje. Princ Hari je kraljevsku tradiciju prekinuo pozvavši u septembru Meganinu majku Doriju da im se pridruži na Invictus igrama, pre nego što je od nje ili Meganinog oca tražio blagoslov.

Čekala ju je uloga života: Evo čega se Megan Markl odrekla zbog princa Harija! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica je pokazala popustljivost prema mladom paru, pa je Megan bila pozvana na božićno druženje kraljevske porodice iako joj još zvanično ne pripada.

U planiranju kraljevskog venčanja intenzivno učestvuju i budući mladenci, ne suzdržavajući se od vlastitih vizija za taj dan, iako tradicija nalaže da svako kraljevsko venčanje planira dvorska kancelarija zadužena za protokole, zabave, posete ili putovanja svih članova britanske monarhije.

Kensingtonska palata odbila je da komentariše hoće li Megan Markl na prijamu držati govor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs