Elegantne dame

Kejt Midlton i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti: Rame uz rame na božićnoj misi! (FOTO)

Okupljeni poštovaoci kraljevske porodice pozdravljali su članove slavne monarhije, a posebnu pažnju privukle su buduće jetrve

Vip priča
Autor:
Kejt Midlton i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti: Rame uz rame na božićnoj misi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Megan Markl postala je prva verenica u britanskoj i istoriji prisustvovala božićnoj misi u Sandringamu za članove kraljevske porodice. Naime, do sada su tu čast imali samo supružnici pripadnika slavne monarhije.

foto: AP / Alastair Grant

To je posebno obradovalo hiljade okupljenih poštovalaca koji su jedva čekali da vide povorku slavnih prinčeva i njihove rodbine ispred crkve Svete Marije Magdalene.

foto: AP / Alastair Grant

Veliku pažnju je privukla upravo Megan (36), kojoj je ovo prva božićna misa i koja se odlučila za upečatljiv braon autfit. Na glavi je imala šešir (obavezan aksesoar za ovu priliku) i nosila elegantan dugački kaput, kojeg je iskombinovala sa kožnim rukavicama i čizmama iste nijanse.

Megan Markl, žena godine: Već je upoređuju sa princezom Dajanom! (FOTO)

foto: AP / Alastair Grant

Ono što je okupljenima još bilo veoma zanimljivo je što je buduća supruga princa Harija išla rame uz rame sa prelepom Kejt Midlton. Vojvotkinju od Kembridža na niskoj temperaturi grejali su crna šubara i karirani kaput do iznad kolena, ispod kojeg se nazirao trudnički stomak.

foto: AP / Alastair Grant

Obe dame su se opredelile za male tašne, u skladu sa ostatkom odevnih kombinacija. Bilo je više nego očigledno da su buduće jetrve bile izuzetno dobro raspoložene i da su se radovale prazniku. Ovo je ujedno i prvi put da su fotografisane zajedno u javnosti.

I dok je Megan svog verenika uhvatila pod ruku, svi su primetili da su Kejt i Vilijam držali se za ruke. To je nešto što se zbog protokola ne viđa često u javnosti.

Kraljica Elizabeta jednim gestom potvrdila: Megan Markl joj je draža od Kejt Midlton!

foto: Profimedia

Na kraju je, kao i uvek pred sam početak mise, stigla i kraljica Elizabeta u kolima, noseći narandžasti kaput i veliki šešir iste boje. Najmlađi i najslađi članovi porodice, princ Džordž i princeza Šarlot, nisu prisustvovali misi, kao što je to bio i do sada slučaj.

Zašto Džordž i Šarlot neće dobiti božićne poklone koje im šalju iz celog sveta: Jedan jedini razlog!

foto: AP / Alastair Grant

Nakon crkve, članovi kraljevske porodice uputili su se u kraljičin zamak gde će ručati ćurku, a nakon toga slušaće tradicionalnu Elizabetinu božićnu čestitku i uživati u opuštenom druženju.

Megan Markl dobila sve što je htela sem jednog: Zašto joj Kejt Midlton neće biti kuma! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs