Potpuno različiti parovi

Hari i Megan se uvek drže za ruke: Evo zašto Kejt i Vilijama nikada nećete videti tako u javnosti! (FOTO)

Princ Hari i Megan Markl ne mogu da sakriju svoju ljubav! Otkako su se prvi put zajedno pojavili u javnosti u septembru, par se u javnosti uvek drži za ruke, što se gotovo nikad nije moglo videti u slučaju princa Vilijama i Kejt Midlton

Celebrities
18:32h Autor:
Hari i Megan se uvek drže za ruke: Evo zašto Kejt i Vilijama nikada nećete videti tako u javnosti! (FOTO)
Foto: AP

Bliskost princa Harija i Megan Markl bila je očigledna i za vreme njenog prvog službenog pojavljivanja za verenikom u petak u Notingemu u blizini Londona. Hodali su po centru grada držeći se za ruke i pozdravljajući razdraganu gomilu.

foto: AP / Andy Stenning

"To što se princ Hari i Megan drže za ruke nije tipično kad je u pitanju kraljevska veridba, ali je svakako dobrodošao gesa, koji pokazuje njihovo jedinstvo i radost u ovom periodu", rekla je stručnjak za bonton Mika Mejer za People.

"Zapravo nema protokola koji bi im branio da za vreme službene veridbe razmenjuju nežnosti, a ovaj gest ih čini simpatičnijima i pristupačnijima široj javnosti."

Problematična porodica Megan Markl sprema haos na venčanju: Doći ćemo i ako nas ne pozove! (VIDEO)

foto: Profimedia

Za razliku od njih dvoje, Vilijam i Kejt su zvaničniji na protokolarnim zajedničkim pojavljivanjima. Retko kad pokazuju bilo kakve nežnosti.

foto: AP / Geoff Pugh

"To jednostavno zavisi od preferencija parova, ali i od prirode događaja na kojima se pojavljuju. Ozbiljniji događaj tražio bi i ozbiljniji nivo profesionalizma, što bi svaki član i članica kraljevske porodice sigurno poštovao", rekla je Mejer.

Skromna i štedljiva Kejt Midlton: 13 godina nosi jedne čizme! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs