Pun pogodak

Frizura koja je izdominirala na dodeli prestižnih nagrada: Svi su gledali u slavnu pevačicu! (FOTO)

Kao jedna od prvih zvezdi pristiglih na crveni tepih glamurozne dodele Gremija, pevačica Lejdi Gaga sve je ostavila bez reči

Star look
19:46h Autor:
Frizura koja je izdominirala na dodeli prestižnih nagrada: Svi su gledali u slavnu pevačicu! (FOTO)
Foto: Reuters / Andrew Kelly

Muzička zvezda Lejdi Gaga, koja je ove nedelje nastupala i bila nominovana u dve kategorije na 60. dodeli Gremi nagrada u Njujorku, zablistala je u providnoj haljini iz Armanijeve linije Privé koja se, osim providnošću, isticala dramatičnim šlepom zbog kojeg je na crveni tepih stigla s armijom asistenata.

foto: AP / Evan Agostini

Zanimljivija od kreacije bila je Gagina nesvakidašnja frizura zbog koje je mnoge podsetila na lik Kalisi koji u hit seriji "Igra prestola" tumači britanska glumica Emilija Klark.

Higijena na poslednjem mestu: Holivudske zvezde koje se ne kupaju i ne peru zube!

foto: EPA / Jason Szenes

Reč je o maštovitoj kombinaciji pletenica povezanih crnim tračicama s kojom je uspela itekako da se istakne na jubilarnojdodeli Gremija.

foto: Profimedia

Tokom večeri stajling predstavljen na crvenom tepihu unapredila je dodatkom ekstravagantnog crnog šešira, a odbacivanjem dramatičnog šlepa, glamuroznu dodelu odlučila je da prati u providnom kombinezonu.

Počela je da pravi pletenicu ispod brade: Krajnji rezultat ostaviće vas bez daha! (VIDEO)

A post shared by #BeKind (@joannesprayer) on

Celokupno izdanje naglasila je upečatljivim crnim minđušama, cipelama s velikom platforma petom i dodatkom bele ruže kao znak podrške pokretu Time's Up koji podržava žrtve seksualnog nasilja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs