pogledajte

Frizura u stilu 60-tih: Fenomenalna pletenica Dženifer Lopez! (FOTO)

Džej Lo je ponela kompleksnu ali krajnje efektnu i neobičnu pletenicu...

Star look
11:13h Autor:
Frizura u stilu 60-tih: Fenomenalna pletenica Dženifer Lopez! (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Na svoj Instagram profil, popularna pevačica je podelila fotografiju koja nam je momentalno privukla pažnju. Ne, nije bila sa svojom jačom polovinom Aleksom Rodrigezom, niti se hvalila svojim provokativnim outfitom, piše Elle.

Ovog puta, Dženi je otkrila jedan zanimljiv beauty trik koji nas je vratio u eru šezdesetih godina i kultne pojave slavnih ličnosti koje su inspirisale dame širom sveta - ne samo svojim odevnim izborima, već i fantastičnim stilizovanjem kose!

Naime, frizura zvezde hitova "If You Had My Love" i "On the Floor" podeljena je u dva segmenta - prednji deo je zalizan dok se na temenu nalazi stilizovana pletenica, koja stvara apstraktnu formu.

Uz opis slike "Veruschka vibes...", Lopezova je uputila na slavnu manekenku Verušku koja se pojavila davne 1967. godine na naslovnoj strani Voga, slično stilizovane kose kakvu Džej Lo ima sada na fotografiji.

U slučaju lepe brinete, glavnu "krivac" zanimljivog spoja kika u vidu punđe je frizer Kris Aplton, koji takođe sarađuje i sa Kim Kardašijan Vest.

A da je savremeno izvođenje retro frizure oduševilo pratioce i fanove, govore mnogobrojni komentari koji su imali samo reči hvale: "Tako kul i stajliš", "Prelepa frizura", "Nesvakidašnje i lepo"...

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs