Šta joj se dogodilo?

Nikad nije izgledala gore: Selin Dion u šokantnim modnim kombinacijama!

Pevačica se javno pobunila što su je mediji uzeli na zub, smatrajući da je njen izgled isključivo njena stvar i da javnost nema pravo da osuđuje njen izbor bilo čega

Moda
Autor:
Nikad nije izgledala gore: Selin Dion u šokantnim modnim kombinacijama!
Foto: Profimedia

Pevačica je potpuno svesna utiska koji ostavlja u javnosti, ali iako joj to smeta, ne planira išta da promeni u vezi svoje pojave, piše Elle.

Od kada je prošle godine počela "naglo" da se pojavljuje u javnosti, što se dogodilo kada je privukla pažnju medija učestalim pojavljivanjima upravo na Nedelji mode u Parizu, čuvena pevačica pažnju je prvenstveno privlačila svojim neobičnim izborima autfita.

Selin Dion (50) zapanjila javnost: Pipkanje sa 16 godina mlađim muškarcem! (FOTO)

foto: Profimedia

A, to je bio slučaj i ove godine tokom trajanja pariske nedelje mode.

Selin je imala nekoliko kombinacija koje je menjala u toku jednog dana i svaka od njih bila je takva da morate da zastanete, još jednom pogledate i zapitate se ima li ta žene ogledalo u kući ili šta se tačno dešava?

Moda devedesetih: Na internetu kruži slika Vila Smita i Selin Dion iz prošlosti! (FOTO)

foto: Profimedia

Pored komada i kombinacija koje bira, a kojima očigledno želi da privuče pažnju, istakao se još jedan detalj - koji naravno nije promakao ni svetskim medijima, a to je pevačicina ekstremna mršavost, te preterano osunčan ten: spoj koji je Selin postarao za dobru deceniju.

Zabranjena ljubav koja je pobedila sve prepreke: Životna priča jake i neustrašive Selin Dion! (FOTO)

foto: Profimedia

Pevačica se javno pobunila što su je mediji uzeli na zub, smatrajući da je njen izgled isključivo njena stvar i da javnost nema pravo da osuđuje njen izbor bilo čega, bio to partner (nekoliko decenija mlađi, sa kojim je od nedavno počela svuda da se pojavljuje), odeća koju bira ili kilogrami koje ima (ili nema u ovom slučaju).

Selin Dion (50) posle svih životnih brodoloma: Ne postoji starenje, već zrelost i znanje! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs