zanimljiv odabir

Demi Mur se vraća na velika vrata: Pojavila se u ludoj odevnoj kombinaciji i sve oduševila! (FOTO)

Poznata glumica se pojavila u izdanju koje bi mnogi okarakterisali kao nespojivo, iako na njoj izgeda savršeno!

Moda
12:06h Autor:
Demi Mur se vraća na velika vrata: Pojavila se u ludoj odevnoj kombinaciji i sve oduševila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dugo je nismo videli na sceni, što znači da već dugo nismo videli ni luckaste modne kombinacije slavne glumice Demi Mur u kakvim je često oduševljavala Holivud, ali se zato ovoga puta, na promociji svog novog filma, vratila briljantna kao i obično.

Otkriven razlog razvoda glumačkog para: Evo zašto nisu opstali Demi Mur i Brus Vilis!

foto: Profimedia

Iako je nekad važila za velikog eksperta za modu, posebno onda kad se stalno pojavljivala na crvenim tepisima, u poslednje vreme slavnu 56-godišnju glumicu Demi Mur nemamo baš priliku često da sretnemo.

I zato nismo imali ni prilike da ocenjujemo njen inače prilično cenjen i originalan stil. Ali sada, kada se vratila, stvar je već prilično drugačija.

Dokaz ljubavi: Fotografije Demi Mur i srpske stilistkinje potvrdile njihovu vezu! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, otkako se ovih dana konačno i ona pojavila na sceni slavnih, a učinila je to zbog promocije poslednjeg snimljenog filma, komedije Corporate Animals, gde je sa ekipom došla da promoviše na popularnom Sandens festivalu.

I otkako je uočena, o njoj se ne prestaje pričati, a iako obožavaoci jedva čekaju da vide njenu novu filmsku ulogu, pojavljivanjem je ipak malo više zaintrigirala modni svet.

A sve zbog naizgled nespojive kombinacije u kojoj je glumica zablistala kao da je barem 30 godina mlađa, u otkačenom spoju nespojivog.

Svoj originalan stil je ovog puta pronašla u modernim komadima – palaco žutim pantalonama širokih nogavica i ultramodernog kariranog dezena, a iskombinovala ih je sa jarko plavim džemperom i baršunastom torbom u istoj boji. I to čak i ne bilo toliko specifično da preko ramena nije prebacila kaput moderne rozikaste nijanse, koje potpisuje modna kuća Ports.

I kao i gotovo svaki put kada je od trendova odabrala ono najbolje, uspela je da predstavi kombinaciju o kojoj se priča!

Što se tiče njenog privatnog života, šuška se već dosta dugo da je Demi u ljubavnoj vezi sa znatno mlađom stilistkinjom iz Beograda, Mašom Mandžukom. Glumica je već nekoliko puta viđena u prisnom odnosu sa njom i Mašinom dvogodišnjom kćerkom.

Moramo priznati da Demi ne može mlađe i lepše izgledati, i to u svojoj 56-oj godini.

Bravo, Demi, samo tako nastavi!

Ako se i vama svidela ova otkačena modna kombinacija, podelite to sa nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs