Više od prijateljstva

Dokaz ljubavi: Fotografije Demi Mur i srpske stilistkinje potvrdile njihovu vezu! (FOTO)

Dečji smeh kod obe je izazvao radost i veselje i da su se vidno dobro provele

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

O vezi američke glumice Demi Mur i srpske modne stilistkinje Maše Mandžuke počelo je da se piše još pre dve godine. Čini se kako su tek sada zaljubljene partnerke spremne da potvrde svoju romansu.

 

Na najnovijim paparaco fotografijama snimljenim u Los Anđelesu pre nekoliko dana, jasno se vidi da glumicu Demi Mur i Mašu Mandžuku veže ipak mnogo više od prijateljstva.

 

Nakon 3 propala braka sreću pronašla sa Beograđankom: Holivudska zvezda u vezi sa srpskom stilistkinjom! (FOTO)

foto: Profimedia

Crnokosa holivudska glumica i stilistkinja iz Srbije provele su opušten dan u društvu Mašine dvogodišnje ćerke na koju je uglavnom pazila Demi. Dečji smeh kod obe je izazvao radost i veselje i da su se vidno dobro provele.

 

O ljubavi između 56-godišnje glumice i srpske stilistkinje počelo je da se piše još pre dve godine, ali i prošlog leta kada je upravo zbog Maše Mandžuke holivudska glumica stigla u Beograd.

 

Mila Kunis otvorila dušu: Glumica progovorila o raskidu sa Mekoli Kalkinom, ali i razvodu Eštona i Demi Mur! (FOTO)

foto: Profimedia

Demi iza sebe ima tri braka, s Fredijem Murom, potom s Brusom Vilisom, s kojim je dobila i tri ćerke, te na kraju mlađanim Eštonom Kučerom. Poslednji brak ju je potpuno slomio.

 

Da je nakon tri propala braka sreću pronašla u naručju devojke, daje se naslutiti i činjenicom da je Maša odavno upoznala, a čak se i dobro slaže, sa sve tri ćerke Demi Mur. Osim toga sama glumica navodno pomaže svojoj devojci oko odgajanja njene dvogodišnje ćerkice.

 

Demi Mur napokon otkrila zašto se razvela od Brusa Vilisa: Ljubomora je presudila! (FOTO)

foto: Profimedia

"Demi je kao druga majka Rumi. Često mogu da se vide u šetnji Los Anđelesom", otkrio je nepoznati izvor za Dejli Mejl, no Demi o svemu mudro ćuti, kao i njena navodna devojka.

 

Ovako su se zaljubili Mila i Ešton Kučer: Videla sam s leđa visokog muškarca i pitala se ko je to! (FOTO)

 

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...