Saznajte više

Mila Kunis otvorila dušu: Glumica progovorila o raskidu sa Mekoli Kalkinom, ali i razvodu Eštona i Demi Mur! (FOTO)

Lepo je ponekad osvrnuti se na prošlost i burne događaje, a posebno je zabavno kada to učini javna osoba, i bez dlake na jeziku otkrije detalje za koje pre nismo znali.

Vip priča
10:02h Autor:
Mila Kunis otvorila dušu: Glumica progovorila o raskidu sa Mekoli Kalkinom, ali i razvodu Eštona i Demi Mur! (FOTO)
Mila Kunis, Foto: Profimedia

Tako je glumica ukrajinskog porekla, Mila Kunis u razgovoru s glumcem i voditeljem Daksom Šepardom, priznala svašta. Progovorila je o haotičnom raskidu s posrnulim glumcem Mekoli Kalkinom, odala je i neke nepoznate detalje iz razvoda Eštona Kučera i Demi Mur, ali nas je posebno zabavila komentarom o reakciji njene mame kada joj je priznala u koga je zaljubljena.

Detalji su u nastavku…

Šarmantna 34-godišnja glumica ukrajinskog porekla, Mila Kunis uvek je znala kako da zabavi javnost, a opet da ne oda previše pa se tako u nedavnom razgovoru s Daksom Šepardom, popularnim američkim glumcem i voditeljem emisije "Armchair Expert", javno osvrnula ne neke detalje koje javnost do sada nije znala.

Demi Mur napokon otkrila zašto se razvela od Brusa Vilisa: Ljubomora je presudila! (FOTO)

foto: Profimedia

Razgovor je započela priznanjem da je njena besna mama automatski počela da psuje na ukrajinskom kada je saznala da joj se ćerka zaljubila u svog bivšeg kolegu sa seta popularne humoristične serije "Lude 70-te", gde su se upoznali kao mladi.

Priznala je da joj je dugo trebalo da uopšte skupi hrabrost da prizna mami, pa ju je dovela pred svršen čin, a mama Elvira, čim je čula ime Eštona Kučera, odmah je opsovala "Shut f *** up" na svom materinjem, ukrajinskom jeziku.

Ovako su se zaljubili Mila i Ešton Kučer: Videla sam s leđa visokog muškarca i pitala se ko je to! (FOTO)

foto: Profimedia

U to vreme još se nije ni smirila brakorazvodna parnica između Eštona i Demi Mur, 15 godina starije glumice s kojom je šarmantni glumac proveo devet godina u vezi i braku, pa se mama Elvira logično zabrinula kako će tako "oštećeni Ešton" uticati na njenu ćerku.

Mila Kunis i Ešton Kučer su počeli da se zabavljaju su u aprilu 2012. godine, a Ešton i Demi Mur su raskinuli su u novembru 2011. godine tako da se Ešton, priznala je u razgovoru Mila Kunis, već oporavio od razvoda, pa mama zapravo nije imala razloga za brigu.

Propast klinca iz filma Sam u kući: Kao dete tužio roditelje zbog zlostavljanja i pobegao iz Holivuda! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali, majku Elviru, koja je s malenom Milenom Markovnom Kunis, što je puno ime lepe glumice, i suprugom Markom 1991. godine prebegla iz Ukrajine u SAD, uvek će brinuti sudbina njene ćerke. To je tako uvek s majkama, a osim što nije verovala u Eštonovo izlečeno srce, majku su brinule i ćerkine ljubavne brige.

Mila je, naime, pre Eštona bila u vezi sa glumcem Mekolijem Kalkinom, a ta veza se nije završila baš bajno. Ali, dok bi javnost možda odmah posumnjala da je krivac glumac kojeg pamtimo kao slatkog Kevina iz filma "Sam u kući", iako je privatno, znamo, bio sušta suprotnost, raskid je zapravo inicirala sama Mila.

O tome je javno progovorila upravo pred Daksom Šepardom.

"Ja sam kriva za sve. Ja sam sve sje…Bila sam prava ku… u 20-ima, ali ću to bez pardona javno da priznam. Trebalo mi je dugo da shvatim kakva sam i šta sam sve u životu uradila, ali to je deo mene, ja sam to prihvatila. To je ono što sam učinila i sad je gotovo", otvorila je dušu, ali iako je poželela iskreno da se reši svog tereta koji je tišti iz mladosti, ipak je ostala dosledna sebi pa na koncu nije otkrila što je to tačno uradila svom bivšem, Mekoliju Kalkinu.

foto: Profimedia

Ali, to je ionako stvar prošlosti, jer lepa glumica i njen sudbonosni partner uživaju u svojoj porodici. Par se venčao 2015. godine i zajedno odgajaju ćerku Wajat Isabel i sinčića Dmitrija Portvuda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs